Kŕče v podbrušku a bolestivý sex

lady511
17. okt 2014

Ahojte,,zaujímalo by ma ,,ked mam v podbrušku krče,,nie celí den len v určitých intervaloch dna,,a bolestivý sex v určitých polohách može to byt predzvesť mendzesu?
viem že su aj iné prízaky ako bolestivé prsia alebo bolest v krížoch,,ˇ(moc si nesledujem kedy presne dostanem aj ked si to značím pretože beriem silne lieky a preto mi mendzes kolíše)..už dávnejšie ma zaujímalo či ten bolestivý sex može byt koli mendzesu..či s tým máte skusenosti..dakujem

sono2
17. okt 2014

Môže to byť endiometrioza, alebo zápal. Ms určite nie. Aspoň som take nikdy nepočula nezažila. Neviem. Nepíše s koľko to trvá.

lady511
autor
17. okt 2014

@sono2 uff.. to si ma aj vylakala... ja to mávam každý mesiac takto,,však krče v podbrušku take mierne to je normálny príznak MS nie?teda nevravím že to musí mat každá žena,,a ten bolestivý sex tiež mavam pred MS väčšinou,,ako nieje to strašna bolest ale taka tupa..preto som chcela vediet či to nesuvisí s krčkom

puffu
17. okt 2014

@lady511 aj ja to mam takto, nie sice stale, ne pri kazdej polohe, nie velmi bolestive ale taka neprijemna tupa bolest, take pichnutie....tiez iba pred ms, inak nie...

lady511
autor
17. okt 2014

@puffu ano také pichnutie,, a ak to mám tak do detailu napísat tak skor take polohy postojačky,,

mackap75
17. okt 2014

toto som mávala aj ja, a keď som išla k lekárke tak zistila že mám krčové žiliy na maternici, a jediné čo na to pomôže že je otehotniet 🙂 ale určite je lepšie zájsť k lekárovy

sono2
17. okt 2014

@lady511 no neviem... Ja som teda pred ms krče nikdy nemala. Ako čo ti tam má spôsobovať krče. Ani cez ms. Skôr bolesť. Raz menej raz morálne. No ak by to trvalo šla by som na laparku. Neni normálne mať takéto stavy . Čo krvácanie medzi cyklom? A po ms? Bolesť neni ? Ako nechápem ako to myslíš že este neni nič žiadna msa ty máš už kŕče? Doktor čo rozhovorí ?

lady511
autor
17. okt 2014

@sono2 tak ako vidíš vyššie niesom jedina,,mavam to tak vpodstate stále pred ms..aj ten bolestivý sex,,po ms bolestivý sex už nieje,,ale preistotu by som asi zašla lebo ta bolest čo mam teraz mi akosi vystreluje k pravemu vaječníku,,teda tam to najviac cítim

sono2
17. okt 2014

@lady511 ale veď vsak kľudne trp ked to nemáš jediná. Ja ti len píšem že neni normálne mať takýto stav a už vôbec nie veď to niekam strieľa. Ja som ti chcela len poradiť že toto neni ok. A malo by sa to riešiť. Ale veď aj zvyknúť si môžeš a pred ms sa nemilovať.

puffu
17. okt 2014

@lady511 my praktizujeme iba polohy na posteli .. 😀 ale myslim si ze mozno to nie je ani tak o polohe ako o intenzite..

lady511
autor
17. okt 2014

@puffu však aj my na posteli ale tým som chcela povedat že odzadu,,ma to teda dost bolí pred MS

puffu
17. okt 2014

@lady511 ale tak mna samotny sex neboli nikdy, obcas sa pred ms stane ak je muz vasnivejsi ze, zacitim taku neprijemnu bolest, take pichnutie ale hned prejde a nikdy som to nemala viac ako raz pocas sexu...nie je to stale pred kazdou ms, pocas kazdeho sexu od zaciatku do konca...ja tomu nejako nepripisujem pozornost kedze sa mi take nieco stava mozno len 3-4krat do roka..naposledy co si pamatam to pichnutie bolo v marci toho roku lebo sme boli na dovolenke preto si to pamata..ale nespominam si zeby som to odvtedy este mala...mozno to nie je ani tou ms tie tvoje bolesti ako tym ze ti nevyhovuje poloha ako taka...alebo mas nieco co treba riesit, ak to mas pravidelne pred kazdou ms a bolestive vkuse tak to pre istotu konzultuj so svojim lekarom...