Kŕče v bruchu zo stresu

22. sep 2023

Dobrý deň, potrebujem poradiť ako pomôcť osemročnému synovi. Už tretí deň ho ráno bolí brucho a večer pred spaním. Inak nič. Myslím si, že je to zo stresu zo školy. Samozrejme snažím sa ho upokojiť, o známky mi nejde. Nepotrebujem mať doma génia. To skôr on je taký citlivý. Ako mu pomôcť? Je niečo voľnopredajné čo vám zabralo? Lekárka mi povedala že sa mám poradiť v lekárni ☹️

ladygina
22. sep 2023

och, aj my sme toto zazivali ☹ ale uz v skolke, aj na gastre sme boli, co sme si mysleli, ze to moze byt aj takehoto povodu, ale nic nenasli. nakoniec to preslo same.

xsimonkax
22. sep 2023

Skús Bachove esencie

martinka13
22. sep 2023

Aj my sme to mali. Mam doma kvapky Cynarofit. Davkuje sa 20-30 kvapiek pri problémoch s trávením. Ja som dala 2-3 kvapky do trochy vody. Normálne to fungovalo ako placebo. Postupne po 2-3 rokoch to prešlo. Nebolo to každý deň. Par krát do mesiaca

kofa77
22. sep 2023

ja by som na zaciatok tiez tie bachovky, su aj ako cukriky, mozno zafunguje ako placebo. moze si zobrat zo sebou aj do skoly a ked bude citit nervozitu, sztres, da si.

anna777115
22. sep 2023

Určite je to zo stresu? Lebo, teraz je v obehu nejaká brušná viróza, ktorá spôsobuje takéto brušné kŕče.