Baby, prosím vás nestalo sa niekomu niečo podobne? Dnes ráno o 5 som sa zobudila išla som sa napiť a ľahla si naspäť ale chytili ma brutálne kŕče v bruchu ( niekedy to mávam s vody neviem prečo) ale vždy po chvíli odznejú no ale teraz sa to stupňovalo tak som išla na wcko. No a tam po chvíli ma oblial pot bolo mi na odpadnutie ledva som došla do spálne zobudiť muža išla som ja ozrata, tma pred očami, otvorila som si okno sadla na zem, po chvíli to prešlo. Nechápem čo to bolo ale veľmi ma to vystrašilo😩
Meškajú mi štvrtý deň kramy, myslite, že to môže byt tým?
Ďakujem za každú reakciu 🙏
Ja som zase mala podobný stav po podaní klistíru v nemocnici. Povedali mi,že mi asi veľmi klesol cukor. Pritom problémy s cukrom nemám.
Moze to byt tlak, tehotenstvo, alebo mozno sok pre rozohriate telo ked sa napijes studenej vody.
Nikdy sa nepije na lacno vodu o teplote, aka tecie priamo z kohutika. Z teplej postele, rozohriata sa napit studenej vody je velmi nezdrave. Cinania odporucaju rano na lacno vypit pohar al. 2pohare teplej vody.
Klesol ti tlak. Pripadne vypitie studenej vody na "teplé telo"
Ja to mavam pred chorobou, ked na mňa niečo lezie...ale to je tak raz za 5 rokov nastastie
... ja ozrata ...?
Ja tieto stavy poznam, hmla pred ocami, zaleje studeny pot a po par minutach totalna triaska z doslova mokreho tricka/pyzama...tiez sa mi to zvykne v noci stávať. Pricinu netusim, nepatrala som. Ale nestalo sa mi to raz.
Stalo sa mi tiez pocas tehotenstva (1/3), prave som bola u doktora. Polezala som si, preslo a sla som prec
@marica61 áno samozrejme, jak ozrata... o piatej ráno po zobudeni zvyčajne ozrata nebývam😅
Stalo sa mi dva x. Teda bez tých kŕčov v bruchu. 1x keď som bola tehotná. A 2x - celý deň som nič nejedla tak zrejme mi moc klesol cukor.
Tak dievčata, bola som dnes u lekárky a ta mi povedala, že to bolo z plesnivého syra čo som zjedla 🤷🏽♀️
Mozu to byt hormony, nizky tlak alebo ide na teba nejaka chripka.
Mne sa raz stalo ze som v noci vybehla rychlo na wc a cestu z wc si uz iba pamatam ako ma priatel kriesil. Proste mi klesol tlak, ale tiez sme sa zlakli.