Kŕče pod bruchom

anastaziamudrucova
28. jún 2024

Dobrý deň mám taký jeden problém mám kŕčovite bolesti pod bruškom furt musím ísť na wcko ale nemám hnačku ale normálnu stolicu čo to môže byt zmizne to a znova sa to objaví po 20 30 minút

stellarstar
28. jún 2024

Teplo? Zjedla si niečo zle? Máš pred ovu alebo ms? Nejaká intolerancia?

anastaziamudrucova
autor
28. jún 2024

@stellarstar dneska ráno som iba jedla hod dog zo shelky potom som nič také nejedla bola som u lekárky menstruacia mi mešká to mi mešká každý mesiac tak ovuláciu neviem kedy mávam nemyslím si že by to mohlo byt tehotenstvo poslednú menštruáciu som mala 21.5 introlerancia to neviem zkusim si dať spraviť testy

dadka1997
28. jún 2024

@anastaziamudrucova co je to nič take som nejedla? Ako vobec nič, alebo niečo, čo je bežné, ale pre teba nie dolezite.. ? Viesco mne robi problém? Vianocka maslo džem mam po tom strašne kŕče, ale za to dzem zjem normálne a nic, vianocku a aj maslo..čiže najlepšie by bolo si dat spravit testy na intoleranciu ..

anastaziamudrucova
autor
28. jún 2024

@dadka1997 veď tu píšem že som jedla ráno okolo 12:00 hod dog a toto ma prvý krát nie furt takže či to neni nejaký problém ale zase furt musím ísť na záchod ale nemám hnačky

dadka1997
28. jún 2024

@anastaziamudrucova rano okolo 12 ? To uz nie je rano ale obed... zle stravovacie navyky .. ranajky su kde ? Jasne ze mozes mat v bruchu krce