Kŕče, bolesť podbruška a hnačka

23. apr 2024

Ahojte uz odkedy som brala antibiotiká mam cosi so žalúdkom. Najskôr to boli hemoroidy pocas užívania atb po ktorých bolo krvi az az ,potom prišlo hnackovanie a bolest brucha. Odvtedy mávam kŕče v bruchu pocas stolice a nutkanie ist na wc hned ako odtiaľ vyjdem. Je to asi 3x po sebe potom príde len bolesť podbruška a slabota celého tela. Po tých kŕčoch mám ďalšiu stoli asi o 3 dni a priebeh je stale rovnaký. Doktorka rieši len stravu a ziadne ine vyšetrenia. Strava bola obmedzená co by mi mohlo takto dráždiť tak problém bude asi inde .. píšem sem preto lebo chcem sa spýtať či nemáte alebo ste nemali niekto rovnaký problém a ako ste to dalej riešili . Dakujem 🙂

bela30
23. apr 2024

Nasad probiotika a cierne uhlie.Chce to cas, moze to takto trvat aj mesiac vkuse kym sa creva spamataju a zacnu normalne fungovat. Jedla skor dietnejsie, zapekacie(ryzove chlebiky a hrianky) cize menej jest

domka222
23. apr 2024

Probiotiká si brala s ATB?

autor
23. apr 2024

@domka222 ano probiotiká aj pocas atb aj dva týždne po

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. apr 2024

@bela30 zabudla som napisat ze atb som brala 2 -3 mesiace dozadu

bela30
23. apr 2024

No ked telo neni zvyknute na uzivanie atb, casto to takto konci. Ja som mala tiez podobne problemy a moje travenie sa dlho nevedelo spamatam, pomohlo mi aj psyllium. Aku znacku atb si brala?

autor
23. apr 2024

@bela30 unasyn atb,vraj po nich by nemala byt hnacka čož u mňa bola ,dr na to nic nepovedala 🤷🏻‍♀️ ja sa zasa bojim toho psylia ze ma zapece ked to moje travenie je všelijaké

bela30
23. apr 2024

Vela ludi ma mylnu predstavu o psylliu. Ono praveze vobec nezapeka ale cisti creva a napomaha zmaknutiu stolice. Mas psyllium dokonca aj s probiotikami, zvykne sa uzivat dvakrat denne po dve lyzicky, len je to take suche,nie kazdemu to chuti.