Kŕče a vracanie - vyšetrenia v Košiciach

patik114
30. mar 2015

ahojte idem si po radu co robit lebo uz asi 3 krat som bola s manzelom na pohotovosti a dnes ostal v nemocnici na pozorovanie a zajtra ked budu dobre vysledky z krvi tak ide domov ....a zas nic nerobia ..zas nic nenasli ....ze vraj to neni slepak ...... ale ked zje o tyzden pizzu tak zas poletime na pohotovost a zas to iste ......ja uz baby neviem.......krce maal ,,, vracal a nic nenasli .........nema niekto skusenost ako to je v Kosiciach na vysetreniach ?? a ktory je tam najlepsi doktor na gastre ??

gretocka
30. mar 2015

neviem ci sa to tyka aj tvojho manzela, ale moj svokor parkrat v noci tiez letel na pohotovost a teraz uz druhy mesiac je na diete so zapalom zlcnika. Prisli na to az po nejakom sone hlbkovom. Z pohotovosti ho tiez vzdy poslali len s nejakou tabletkou alebo injekciou.

patik114
autor
30. mar 2015

@gretocka mi uz nevieme co robit 😒

matafen
30. mar 2015

To moze byt zlcnik, mam 2x taku skusnost ako tvoj manzel, tiez som po tazsom jedle mala krce a zvracala som, prvykrat mi na pohotovosti dali len injekciu, ulavilo sa mi a isla som hned domov, ale ked sa mi to stalo druhykrat, uz si ma tam nechali, riadne vysetrili, absolovovala som sono, CT aj MR a bola to zlcnikova kolika a zapal pecene a nechali si ma tam 2 tyzdne. Nechapem, ze po 3 razoch tvoj manzel este nebol ani na sone.

patik114
autor
30. mar 2015

@matafen praveze bol vsade aj na ultrazvuku

jeennyv
30. mar 2015

Moja babka ma problemy so zlcnikom a pankreasom a v tom ked je problem podrazdi to vsetko...rozne stavy zvracanie atd... bola si uz niekolkrat polezat na infuziu a mala aj zapal zlcnika a ozltla...aj ked je babka ina vekova kategoria, dnes uz tieto problemy trapia kohokolvek...preto si aj ja myslim ako baby, ze by to mohlo byt on....

matafen
30. mar 2015

@patik114 Aha, ja som pochopila, ze mu len krv zobrali, ked si pisala, ze nic nerobili. Ale ked na vysetreniach nic nenasli a aj vysledky krvi su v norme, tak by to zlcnik nemal byt, to by z krvi zistili.

gretocka
30. mar 2015

@patik114 hm, tak ak sa porobili poctivo vysetrenia, tak na zapal zlcnika by sa snad prislo. Tak ine poradit neviem, snad sa vam situacia coskoro vyriesi a budete moct spokojne zit....

bibistec
31. mar 2015

skuste dietu, vylucit lepok , mlieko vsetko mliecne, nic drazdive typu paprika aj surova, paradajky, nic mastne a uvidis ci nebude lepsie a potom absolvovat vysetrenia. inac ja chodim k Dr. Fendovej na Tomasikovej a je fakt dobra nic nezanedba tak pripadne aj s nalezmi k nej? existuje aspon pre deti funkcna diagnostika to je specialny USG, bezne ho lekari na gastre nemaju a tak vidia uplne aj take veci co bezne nie, tak sa na to pytat

patik114
autor
1. apr 2015

Baby nakonec to bol slepak uz je vybraty

gretocka
1. apr 2015

@patik114 tak som rada, ze nakoniec nemusel trpiet velmi dlho.... skore uzdravenie

patik114
autor
1. apr 2015

@gretocka dakujeme 🙂