Ahojte, chcem sa opýtať, pred tým som to nemala vôbec začalo to až tento rok. Z ničoho nič ma začne bolieť tak bodavo, kŕčovito a intenzívne brucho. Neviem určiť odkiaľ bolesť pochádza. Keď idem na WC prvý krát mám problém sa 💩 a asi 5 minút na to musím už utekať doslova na wc lebo bolesť je ešte väčšia a vtedy už nemám problém sa 💩.
Počas toho mám návaly tepla, raz za čas sa stane, že mi je uz aj na zvracanie. Čo to môže byt? Mám to uz od tohto roka a prejaví sa to niekedy raz za týždeň niekedy mesiac nič, dakedy aj celý týždeň….
@kssssd779 Nie, ak zješ niečo, čo obsahuje lepok, či niečo obsahuje laktózu, príznaky sú stále rovnaké.
Potom môže ísť o tie dve ochorenia, čo som spomínala v predchádzajúcom príspevku.
Ale múdrejšia budeš, keď ťa vyšetrí gastroenterológ.
Ešte sa ťa spýtam, vysypeš sa, keď tieto potraviny zješ? Alebo ťa bolí hlava, ako pri alergii?
Ahoj, zistili ti niečo?
@kssssd779
@kssssd779
Ja by som surne potrebovala poradit. mam 14 rocneho chlapca /chalana skoro 180cm vysokeho a 67kiloveho/ ktory sa uz 3 mesiace stazuje na bolesti brucha.
Boli sme uz vysetreni na gastro aj na gastroskopii, aj u imunologicky, nic ine ako nejake intoleranice mu nezistili, skusame sa tým riadit -bezlepkove a bezlaktozove "dobroty"varím ale furt nic nepomaha. On si stazuje ze ho stale velmi boli brucho a ze urcite to nie je podla neho zo stravy, jeho to boli aj rano ked este nic nejedol, aj v noci,
uz ma napadol len internista ---ze ci by sa este nedalo nieco dovysetrit, fakt neviem
PROSIM NEVIETE MI PORADIT?
Navštív svojho všeobecného lekára, povedz mu, čo ťa trápi, on ťa zrejme pošle na gastro.
Príčin môže byť viacero, Cronovej choroby, ulceróznej kolitídy, celiakie, intorelancie laktózy.