Fotka je začarbaná keďže musím prelakovať 😁 ale k veci. Tento prostredník na oboch nohách mi rastie takýmto smerom vyhnutý dohora. Keď ho ostrihám rovnako ako ostatné nechty má tak 2-3 milimetre celé nechtové lôžko. Takmer ho nevidno. Trosku porastie a je skrútený nahor. Zakryť sa to nedá ani lakom zle to vyzerá. Nie je napadnutý ani plesňou ani nič. Zdravý necht len rastie zlým spôsobom. Dá sa to nejako riešiť? Nechcem ísť k lekárovi a mi povie že jediné riešenie je strhnúť ho a nech rastie nový. Zas za tú bolesť mi to nestojí. Gellak alebo gélový necht nespevní a nepredĺži lôžko? Predsa je tvrdší a necht bude nútený rásť pod ním a rovno. 🤷♀️ Nenosím ani sandálky čo sa tak hanbím. :( nedosť že mám širokú nohu a problém nájsť vhodnú obuv a to som skúšala už čokoľvek tak ešte aj táto vec čo mi celkovo špatí vzhľad nohy. Som zúfalá mám to takto od detstva.
Ja sa ospravedlňujem,pre mňa je nepríjemný pohľad skôr na ten dlhý pazúr ako na ten obyčajný na nohe
Vies co, asi fakt zbehni k dr. Lebo pokrutene nechty mozu byt od infekcie alebo plesne, tak nech to zhodnoti odbornym okom. A nevadi ti to aj v topanke?
Strhavat nic nebudu, neboj sa. Chod to dat pozriet, mozno na to bude riesenie.
A hanbit sa nemusis, spokojne si tie sandalky daj. Nechtik mozno bude kratky, ale ved to nevadi.
Choď k medicinalnej pedikerke