Krátka menštruácia

timka87
5. jan 2015

Ahojte žienky. Prosím Vás máte niektorá skúsenosť? 😒 Vždy som mala krátke cykly cca. 26 dní, ale posledné mesiace mám už len 22. ☹ ☹
Nemáte nejakú radu ako sa dá upraviť bez hormonálnej liečby? 🙂
Ďakujem vopred. 🙂

fra
5. jan 2015

@timka87 A na čo vlastne by bolo dobré cykly upravovať a predlžovať ak je inak všetko OK? Neriadi si to príroda sama? Poznám to tak, že cyklus je individuálny, od 21-40 je to v pohode, niečo sa zmenilo že to už neplatí? Ja by som teda hormony kvoli tomu určite nebrala... Inak aj ja som kedysi mávala také kratšie, 21 dní, pred narodením detí, potom sa mi predĺžili hoci neviem, či mať dieťa je ten pravý recept s ktorym budeš spokojná 😉

monicm
5. jan 2015

@timka87 ja by som zašla k dr. ak bol doteraz 26-dňový a zrazu je 22-dňový,môže za tým byť nejaký zdr. problém a možno za tým nie je nič,ale len tak ho upravovať bez toho,aby mi to odobril lekár by som nerobila

mamazem
23. jan 2015

Hlasujem za Alchemilku + Maliník - bylinné tinktúry 🙂 určite stojí za vyskúšanie pred hormonálnou liečbou. Nájdete aj u nás na mamazem.

nutrimas
24. jan 2015

Na upravu menstr.cyklu a celkovo na harmonizaciu hormon.hladiny odporucame z prirodnych zdrojov pupalkovy olej:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...
@timka87