Krásna a múdra - výživový doplnok

vera_08
30. dec 2016

Ma niekto skúsenosti s výrobkom Krásna a múdra ? Po akom dlhom čase a sa ukázali výsledky ? Alebo poznáte nejaké iné prípravky ?

evitka83
30. dec 2016

@vera_08 jo, este je na trhu pripravok super prsia + stihla linia :D

y0l0
30. dec 2016

Tento svet mieri do totálnej pič...

vera_08
autor
30. dec 2016

@evitka83 mne skôr o nejaký prípravok celkovo na podporu organizmu ako: rast vlasov, zlepšenie pokožky a trochu zhodenie kíl :D

vera_08
autor
30. dec 2016

@y0l0 prečo?

y0l0
30. dec 2016

Užívaj tabletky "krásna a MÚDRA" a keď budeš po pár mesiacoch konečne múdra, snáď ti to dôjde.

tortickalulu
30. dec 2016

Krásne a múdre sme všetky, netreba do seba pchať nijaké divné tabletky milujem Vás všetky aké ste 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

timea7
30. dec 2016

@vera_08 umrem, krásna a múdra, no ak je niektorá ozaj múdra, tak nikdy nenaletí na tento reklamný ťah. Stačí vyvážená strava, pohyb, nemusí človek ani vyvaliť peniaze za capoviny.

timea7
30. dec 2016

@vera_08 počúvaj, vzdelaná a bohatá tam nemáš? 😀

vera_08
autor
30. dec 2016

@timea7 každý ma pravo sa opytovať pokiaľ viem, keď ma o niečo záujem. A poďalšie nepísala som, že tomu verím chcela som vedieť či ma niekto s tým skúsenosti alebo z niečím podobným. Neide mi o to, že byť múdra, študujem na vysokej škole a pracujem zároveň. Chcela som len radu ako to funguje lebo potrebujem naštartovať metabolizmus.

pillipilli
30. dec 2016

@timea7 tak dneska to nema chybu...

vera_08
autor
30. dec 2016

Nech sa tu vyjadrujú ľudia čo naozaj buď to skúšali alebo poznajú nejaký výživový doplnok na podporu organizmu. Ďakujem.

evittam
30. dec 2016

@vera_08 A co studujes? Prepac,ale priemerne inteligentny clovek neuveri takejto kravine ako tabletky na krasu a chudnutie....take totiz neexistuju. Ak chces nastartovat organizmus zmen zivotny styl-stravovanie,zarad pohyb. Na podporu organizmu existuju bylinky a ine prirodne extrakty ale urcite nie preparaty typu "mudra ak tasna,stihla linia a super prsia" a podobne. To su len reklamne tahy na sprostych a zufalych ludi.

evittam
30. dec 2016

Ospravedlnujem sa za preklepy.

vera_08
autor
30. dec 2016

písala som nieco podobné nie práve to. A preto som písala ci niekto o niecom nevie. Ked, že nemam cas na fitka a pravidelnu stravu a podobn, chcel aosm ib apodporit organiumus. Ale jak pozeram clovek nikde nemoze nic napisat lebo je odsudzovaný. Myslela som si, že su tu zeny co neodsudzue neorazaju

vera_08
autor
30. dec 2016

je tam vela preklepov n amobile sa mi zle píse

zuzana76
30. dec 2016

@vera_08 ak chces zlepsit stav vlasov a nechtov staci brat selen a zinok

pillipilli
30. dec 2016

@vera_08 ale @evittam ti napisala celkom normalnu radu...
Pozri mna ukecali na zensen v ampulkach ze je to nieco neskutocne na energiu atd...
Vysledok ... prievan v penazenke a nic sa nezmenilo. Potom zasa, malinove ketony , ze schudnes ani nevies ako ... Vysledok este viac kilo...
Odvtedy len co mi da priroda. Naozaj skus detox, caje , strava , precitaj nejaku dobru knihu... A neurazaj sa , ak si nahnevana pokukaj druhe temy tu na MK a prejde ta to . MIER 😜

evittam
30. dec 2016

@vera_08 Musis zacat od seba a prestat sa vyhovarat,ze nemas cas a najst si ho. Ziadny zazracny preparat,ktory to spravi za teba totiz neexistuje.

vera_08
autor
30. dec 2016

@zuzana76 dakujem

vera_08
autor
30. dec 2016

@evittam skus tahat 12stky a studovat zaroven a potom pochopis co je nemat cas

vera_08
autor
30. dec 2016

@evittam a po dalsie nikde som nepisala ze chcem neake zazraky

pillipilli
30. dec 2016

A zaj aj vit. A , ale poslem ti aj fotku ktory lebo mne kozna povedala ze len tento sa vstrebava do organizmu,zevraj ostatne znacky su somariny.
Ale moze byt aj to , ze ma za odporucanie toho vitaminu nejake odmeny no.... svet je zly

vera_08
autor
30. dec 2016

@pillipilli prave preto som pisala aby viac ludi napisali a odporucili ? keby som chcela vediet ze jedna mi povedala ze to dobere ale neoskusala som si tka si precitam na strnke vyrobku

rebellefleur
30. dec 2016

🙈🙈🙈

obsadenemeno
30. dec 2016

jeziskove huslicky....dneska je fakt nejaky specialny den....idem ja otvorit flasu teraz uz naozaj..... 😨

obsadenemeno
30. dec 2016

@vera_08 skusenosti nemam, ja som krasna a mudra od prirody..... 😀

luzzia
30. dec 2016

no mudrejsia po istej dobe budes urcite, ked prides nato, ze to nefunguje 😉

moni244
30. dec 2016

Jasne, tahat 12 nonstop cely tyzden, k tomu skola, das zazracne tabletky, budes krasna, mudra a este aj chuda. Ak tomuto veris, kasli na skolu, ty diplom nepotrebujes.

pillipilli
30. dec 2016

Totoka je ten vit. A

evittam
30. dec 2016

@vera_08 Tak čo sa potom pýtaš. Dala som ti relevantnú a normálnu odpoveď a radu. Zázraky proste neexistujú - bodka, hotovo, vybavené. A neboj sa aj to som zažila čo opisuješ a našla som si čas aj na seba - treba len chcieť a nie sa vyhovárať a hľadať niečo čo neexistuje a potom tu bude diskusia na tému - ako mi nepomohlo to a tamto....Ja som len realistka a úprimná - ak sa ti to nepáči nemala si zakladať diskusiu na verejnom fóre. 😉 A nie si ani prvá a ani posledná a niektoré majú k tomu ešte aj dieťa a manžela, o ktorých sa tiež starajú.