Ahojte, máte niekto skúsenosti s touto terapiou? Ďakujem pekne 🙂
@bubblies on je to skôr môj názor, kamoška ju robí mamine lebo je hyperaktívna a nevie spávať....Ono sa to robieva deťom čo sú choré či už DMO alebo iné postihnutie. Ale tá kočka čo to robí mi hovorila že sama sa stretla s manželmi čo to robili z Maďarska u nich v centre to vtedy robili a výsledok na takom dieťati bol úžasný.....Ona absolvovala kurz tejto techniky a sama ju robila deťom v Renone, ale podľa nej je to tiež skôr skludňujúce a nejaké výrazné pokroky po tom nevidela....Ona keď to prevádzala tak na sebe cítila kde je problém, raz to robila u dieťaťa čo malo opuch mozgu a potom to na sebe aj cítila, že ju veľmi bolela hlava. U maminy to teda funguje, počas kraniálky veľakrát aj zaspí(čo bežne nevie) len trvá to možno 1 deň.🙂To je teda ten viditeľný prejav, čo to urobí zdravotne, ťažko povedať....U nás tá kočka berie za hodinu kraniálky 10 euro takže za vyskúšanie by to nebola horibilná suma🙂my to kombinujeme 1/2hod.cvičenie a 1/2 hodina kraniálky, ale dávali sme aj celú hodinu kraniálky. Treba 1x vyskúšať a na sebe uvidíš či ano alebo nie.
Ja som bola asi 2x. Na sebe som po zdravotnej stranke necitila nic. Trvalo to cca 1,5 hodiny jedna terapia. Cena okolo 30e. Pusti relaxacnu hudbu a priklada ruky na urcite body na tele, potom nieco s ladičkami robi... takmer tam zaspis. No uplny relax. Ked to skoncilo, mala som pocit, ze ma nic netrapi, citila som sa ako pierko. Uplne uvolnena, oddychnuta.
Čo konkrétne potrebuješ vedieť? Kamarátka ju k nám chodí robiť. Pomôže to hlavne na skludnenie, malo by to naštartovať samouzdravovacie schopnosti organizmu. Nejaký zázrak nečakaj, je to skôr relaxačná procedúra ako nejaká liečebná.