Ahojte kamoškyn muž má kožný problém a nevie co to môže byť môžte prosím poradiť čo to môže byť.... bojí sa ist k Dr
@raptor1111 od covidu ani nie, pokiaľ viem sa objednava
@raptor1111 z ktorého mesta si. Pôjdem tam ku kožnej. Lebo u nás musím vstať o 5-tej aby som o 6-tej bola u kožnej aby som sa o 7-nej mohla zapísať aspoň na 10-tu…
@3petka cozee, to fakt?😀Michalovce😀
@3petka ja si chodim davat kontrolovat znamienka vzdy po lete, hoci aj o 11tej pridem bez objednania vzdy ma vezme a 11:30 som vybaveny😀aj v Humennom su tri velmi dobre kozne ktore ta vezmu vzdy bez objednania.
Tie ruky sú dyshidrotisches ekzem
@raptor1111 kks, tak toto som u kožnej nezažila tak 15 rokov 🤣u nás dáva termín tak o 3 mesiace a ak máš šťastie a si fakt urgent, tak mooozno zoberie v ten deň
Na ruke dyshidroticky ekzem, na nohe tazko povedat podla tej foto ale mne to pripomina ekzem infikovany bakteriou. Cim skor k dr, nevymyslat ziadne domace recepty alebo svojvolne skusat nejake masticky z lekarne…to stav zvykne iba zhorsit.
@raptor1111 no u nás sú dve a obe to iste. Jedna má aspoň z dieťaťom zobrala na záverečnú ale inak bez šance. Tiež si musím ísť dať skontrolovať znamienka ale ani sa mi nechce.
Vetsinou sa ku koznemu lekarovi ani netreba objednat, len prides, pockas 5 minut v cakarni a pozrie sa na to. Tak jednoduche to je.