Kožná lekárka v Košiciach

sari24
10. sep 2014

Ahojte 🙂

Potrebovala by som pomôcť s voľbou dobrej kožnej lekárky prípadne ak mi viete pomôcť alebo to mala niektorá z vás tak budem rada. Pred dvoma rokmi som začala brať HAK, ktorú už takmer rok neužívam. Po pár mesiacoch sa mi na pravom líci začalo vytvárať akné, najprv to bol len červený suchý fľak ktorý sa začal po líci rozrástať, teraz sa mi už aj zapaľuje a vytvára veľa vyrážka, ktorá mizne a objavuje sa. Skúšala som azda všetko, už som bola aj u kožnej, ale tá mi povedala, že to tak bude - proste skonštatovala, že sa toho už nikdy nezbavím, lebo vždy sa mi budu žľazy zapaľovať, čo mi príde ako nezmysel, neverím, že je to neliečiteľné 🙄
Neviem, či je to z HAK alebo z mojej stravy, keďže jem pestro - všetko a s mierou
Tak sa obraciam na vás či nemáte nejake rady a teda aj kontakt na odborníčku, lebo ma to už dosť trápi
Ďakujem 🙂

miku1
10. sep 2014

@sari24 Ja chodím s dcérami ku MUDr. Henriete Kovaľovej do starej nemocnice. S ňou som zatiaľ spokojná.

slavaf
10. sep 2014

Ja chodím s deťmi k MUDr. Adriane Floriánovej na Gemerskej a som s ňou zatiaľ spokojná.

bibistec
10. sep 2014

ja odporucam dr. Kozuchovu ma sukromnu ambulanciu za hokejovym stadionom steel arena.MUDr. Zuzana Kožuchová. Dermatovenerológ Nerudova 14 , 040 01 Košice Tel.: 055 / 622 32 35. Mobil: 0904 612 108, 0911 671 666. Web: www.envyclinic.sk. Zatial som u nej v zivote neplatila, a to tam chodim ja, manzel aj dcerka ktora ma atopicky ekzem. Je neskutocne mila aj ochotna, riesi cloveka neodbije. Takze len pozitivne skusenosti. PS nikdy nedoporucuje nejake drahe masticky len aby zarobila.

sari24
autor
10. sep 2014

@bibistec a to je súkromná? Lebo ak je to bez poplatku, tak to je fajn. Potrebovala by som len klasické vyšetrenie a nechcem za to zaplatiť horibilnú sumu 🙂

andrea.m
10. sep 2014

detska poliklinika Terasa MUDr.Jagienka Jautová

bibistec
10. sep 2014

@sari24 no je sukromna a vyzera to tam ozaj luxusne a robi aj zakroky ak treba ale nikdy som tam neplatila vsetko slo cez zdravotnu poistovnu. len sa treba objednat