Kozmetika NevO Dead Sea Spa

sik
25. nov 2012

Ahojte maminky/nemaminky. Pozná, resp. používa niektorá z Vás kozmetiku NevO Dead Sea SPA? Nešťastný sused totiž predčasne kúpil vianočné balíčky spomínanej značky pre priateľku a jej maminu a ona sa s ním pred pár dňami rozišla. ☹ "Neborákovi" to teraz úplne zbytočne ostalo a nevie čo s tým. Vyhodil za to nemalé peniaze. Ja som si od neho kúpila telový peeling (so zľavou samozrejme 😀 ) a je fakt super, ale všetko si dovoliť nemôžem 🙂 Ak by niektorá z Vás mala záujem, ozvite sa mi.

lulezo
25. nov 2012

Ahoj Sik, vitaj medzi nami 😎 Moja svokrička si takú nosí z kúpeľov a nevie si ju vynachváliť. Na budúci víkend sa chystáme na návštevu, tak urobím prieskum v jej kúpeľni 😉 a dám Ti vedieť. Aspoň si ma inšpirovala vianočným darčekom, idem preštudovať stránku a možno niečo ježiško prinesie aj mojej mamine 😵

katkamarosova
26. nov 2012

je to super kozmetika ....ja som ju dostala k narodeninám od buducej švagrovej....no teraz kukám aké je to drahe 😀 krém,serum masku 😨

lulezo
26. nov 2012

aj ja som ostala prekvapená 🙂 preto sme si s mm povedali, že skúsime kúpiť od sik a ušetriť 🙂

sik
autor
26. nov 2012

Baby, ak by ste mali záujem, sú k dispozícii tieto kúsky zo zľavou samozrejme, pre viac info IP:
1/ Telové maslo obohatené o bambucké maslo -pure- bežná cena 29,00 €
2/ Telové maslo obohatené o bambucké maslo - milk & honey -bežná cena 29,00 €
3/ Peeling s obsahom solí z Mŕtveho mora s éterickými olejmi -eternal youth - bežná cena 35,00 €
4/ Pleťový peeling sobsahom minerálov - vhodný pre všetky typy pleti -bežná cena 35,00 €
5/ Zázračná bahenná maska - bežná cena 81,00 €
6/ Hĺbkovo čistiaca bahenná maska - čistí a tonizuje pleť - bežná cena 47,00 €
7/ Gélové sérum na oči Luxury - bežná cena 58,00 €