Baby mate skúsenosti s toutou značkou kozmetiky Navia??
@xima a máš problematicku plet? Lebo ja dosť a už som skúsila všeličo..tak ze ci to nebude zas zbytočná investicia
@deniska652 vieš čo, áno mám, aj keď po 30tke už to nie je až také hrozné 😃 ale mám zmiešanú až mastnú pleť, takže mne skôr vyhovujú gélové a hydratačné krémy, hlavne teraz v lete. Od Navie som mala čistiaci antibakteriálny gel, bol celkom fajn, aj keď zázraky asi nerobí, a bol taký skôr olejový, že som si po umytí ani nekremovala už tvár. Krém na tvár som od nich zatiaľ nevyskúšala, tak to ti neviem veľmi poradiť, ale čo mám skúsenosti s čisto prirodnou kozmetikou iných značiek tak boli vždy skôr mastnejšie, také olejové, a to mi nevyhovovalo. Ja od Navie používam tuhé šampóny proti padaniu vlasov( strašne mi padajú po pôrode 😕), a s nimi som spokojná. Inak mne sa na pleť osvedčila rada manuka tree od Ziaja, nie je to nejak extra drahá kozmetika, aj keď nie je celkom prírodná, ale fakt mi robila dobre na pleť 🙂
odporúčam 🙂 navia aj soaphoria sú u mňa top prírodné 🙂
Ja som spokojná rovnako aj so Soaphoria,Mylo,Musk,Manna,2sis a mnoho ďalších výborné značky prírodnej kozmetiky 👌🏻
@deniska652 ahoj, ja ju používam, som spokojná