Prosím poraďte dobrú kozmetiku na aknoznu pleť. 🙏🏼
@stanulienkat tvoj komentár mi moc nepomôže. Pýtam sa teraz ci náhodou nieje nejaká nova super kozmetika. Nato je diskusia. Aby som sa pýtala. Každý sa pýta to isté tisíc krát.. Môžem aj ja 🙆♀️🙆♀️🙆♀️
@sabina_00 kozneho si skusala? Mladsej dcere sa tvorilo milion ciernych bodiek a pomohli az kremy od kozneho a to vyrazne.
@simsalabim ja mam tiež dosť čiernych bodiek.. Na brade nose na čele blízko ku,, korenu nosa,,
Odporúčam vyskúšať chemický peeling nejaký... Mne pomohol buď od revolution alebo the ordinary, Mne sa zlepšila pleť
@sabina_00 vieš čo ja nejak extra nedávam nejaký silný SPF faktor..asi len úplne najslabší.. ale myslíš že všetky budú také mastné tie krémy so SPF ja mám síce slabší ochranný faktor aké ten krém je úplne ľahký a nieje ani mastný od ziaja 🙂skús popozerať určite nájdeš aj niečo ľahšie
@sabina_00 pri chemickom peelingu musíš 50 ochranný krém, je to kvôli flekom aby sa ti nevytvorili, keď na teba zasvieti slniečko. Chodila som pravidelne na to a určite je lepšie si ho dávať, lebo poznám prípady co si ten krem nedali a žiaľ mali fľaky po tvaricke. 🙂
@zuzkapatrik2016 vieš mi poradiť aj konkrétne nejaký denný krém s 50spf?
Urcite odporucam znacku La roche posay, konkretne Effaclar duo (+). Mam od nich aj gel ale ten mi nerobi dobre, mala som naozaj hroznu plet a uz som bola zufala. Toto je naozajstny zazrak :D len si treba dat pozor pri pouzivani aby si to neprehnala lebo ti spali plet. Predtym som pouzivala Zynerit ale ten je na predpis. Kozmeticka...neviem...skusala som a ziadna si nevedela dat rady iba skusali na mne a utracala som zbytocne peniaze.
@xena0 fuha názov neviem to som vždy kúpila u svojej kozmetický stal okolo 45 eur myslím no kúpiš v lekárni určite aj v drgerke iné a lacnejšie 🙂
Prirodna kozmetika, vhodné pletove olejčeky, k tomu kvetinové pleťová voda, odlic.olej a zeleny il ako maska. Pozri od saloosu
Mne jedine Bioderma Sébium a odporúčam sa vyhýbať cukru (všelijaké sladkosti, malinovky, cukor do kávy....) a tiež menej sladkého mlieka. No a jasné, nekomedogenny make up ako napr. Toleriant od LaRoche Posay. Ale tá Bioderma tak že peeling denne a to Sérum (vlastne chemický peeling) obdeň.
prirodna kozmetika.vrelo odporucam Havlikovu Prirodnu kozmetiku. perfektne produkty
Je tu milion tem na MK. Staci vyhladat.