Kozmetika na akné.

sabina_00
29. dec 2019

Prosím poraďte dobrú kozmetiku na aknoznu pleť. 🙏🏼

stanulienkat
29. dec 2019

Je tu milion tem na MK. Staci vyhladat.

eliska13
29. dec 2019

@sabina_00 v prvom rade upraviť stravu, čistenie u kozmetičky, nejaké vitamíny zinok....dobre sa odmalovat, nevhytat si tvár....niekedy za to môže prevaha mužských hormónov aký je vek?

sabina_00
autor
29. dec 2019

@stanulienkat tvoj komentár mi moc nepomôže. Pýtam sa teraz ci náhodou nieje nejaká nova super kozmetika. Nato je diskusia. Aby som sa pýtala. Každý sa pýta to isté tisíc krát.. Môžem aj ja 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

simsalabim
29. dec 2019

@sabina_00 kozneho si skusala? Mladsej dcere sa tvorilo milion ciernych bodiek a pomohli az kremy od kozneho a to vyrazne.

sabina_00
autor
29. dec 2019
sabina_00
autor
29. dec 2019

@simsalabim ja mam tiež dosť čiernych bodiek.. Na brade nose na čele blízko ku,, korenu nosa,,

xena0
29. dec 2019

Odporúčam vyskúšať chemický peeling nejaký... Mne pomohol buď od revolution alebo the ordinary, Mne sa zlepšila pleť

sabina_00
autor
30. dec 2019

@xena0 ďakujem. Áno počula som o ňom.. No odrádza ma to ze sa musím po použití vyhybat slnku a natierať silným spf.. Ochranné krémy sú väčšinou mastnejšie a zas by mi upchali póry :(

xena0
30. dec 2019

@sabina_00 vieš čo ja nejak extra nedávam nejaký silný SPF faktor..asi len úplne najslabší.. ale myslíš že všetky budú také mastné tie krémy so SPF ja mám síce slabší ochranný faktor aké ten krém je úplne ľahký a nieje ani mastný od ziaja 🙂skús popozerať určite nájdeš aj niečo ľahšie

zuzkapatrik2016
31. dec 2019

@sabina_00 pri chemickom peelingu musíš 50 ochranný krém, je to kvôli flekom aby sa ti nevytvorili, keď na teba zasvieti slniečko. Chodila som pravidelne na to a určite je lepšie si ho dávať, lebo poznám prípady co si ten krem nedali a žiaľ mali fľaky po tvaricke. 🙂

xena0
3. jan 2020

@zuzkapatrik2016 vieš mi poradiť aj konkrétne nejaký denný krém s 50spf?

katka281
3. jan 2020

Urcite odporucam znacku La roche posay, konkretne Effaclar duo (+). Mam od nich aj gel ale ten mi nerobi dobre, mala som naozaj hroznu plet a uz som bola zufala. Toto je naozajstny zazrak :D len si treba dat pozor pri pouzivani aby si to neprehnala lebo ti spali plet. Predtym som pouzivala Zynerit ale ten je na predpis. Kozmeticka...neviem...skusala som a ziadna si nevedela dat rady iba skusali na mne a utracala som zbytocne peniaze.

zuzkapatrik2016
3. jan 2020

@xena0 fuha názov neviem to som vždy kúpila u svojej kozmetický stal okolo 45 eur myslím no kúpiš v lekárni určite aj v drgerke iné a lacnejšie 🙂

pralinka86
3. jan 2020

Prirodna kozmetika, vhodné pletove olejčeky, k tomu kvetinové pleťová voda, odlic.olej a zeleny il ako maska. Pozri od saloosu

bombulka1987
3. jan 2020

Mne jedine Bioderma Sébium a odporúčam sa vyhýbať cukru (všelijaké sladkosti, malinovky, cukor do kávy....) a tiež menej sladkého mlieka. No a jasné, nekomedogenny make up ako napr. Toleriant od LaRoche Posay. Ale tá Bioderma tak že peeling denne a to Sérum (vlastne chemický peeling) obdeň.

beabbb
25. jan 2020

prirodna kozmetika.vrelo odporucam Havlikovu Prirodnu kozmetiku. perfektne produkty