Ahoj baby, máte skúsenosti s týmito značkami kozmetiky? Mám akne a tiež vrásky, tak uvažujem ktorú z nich si vybrať. Ďakujem za každú recenziu.😏
Od facedermy pouzivam pripravok na rast mihalnic uz 3 roky... Nesklamal a je neprekonatelny... Obcas som k tomu dostala kyselinu hyaluronovu a sem tam si dala na tvar... Vysledok bol, ze som mala plet mega jemnucku... No vo vseobecnosti to nepotrebujem, takze ked to nedostanem k hairplusu, osobite neobjednavam...
Nie myslim vnutorne, ale na gel na plet, zacinat 0,025. Prave ze cela Amerika na tom fici. Co mam par kamosek v Amerike, tak im to predpisuje dermatolog. Ze vraj nic lepsie zatial nie je. Ale ked nahodu prave planujes dieta, tak radsej nie.
Tak ja dieťatko už neplánujem. Dve deti mi bohato stačia. Ale roaccutane je svinstvo, takze to odmietam. Navyše som deň po laserovej operácii oci, takze nejaký vysucovac nemôžem. Ale ďakujem za reakciu. 🙂
Precitaj si o izotretinoine, pripadne mi napis na diamona@centrum.sk, poradim ti, kde sa ho da zohnat. Prepac , ze odpoved, je trochu mimo tvojej otazky.