Ahojte baby, zaujimalo by ma, ci pouzivate niektora kozmetiku Clinique a ake s nou mate skusenosti. Chcela by som prejst na nejaku kvalitnejsiu kozmetiku, mam zmiesanu plet zatial bez vrasok a hladam to prave. Vdaka.
Vyskúšala som kadejaký Clinique, podľa mňa to nie je nič extra, o nič lepšie ako napríklad Garnier. Výobrný je make-up, ktorý používam stále a výhradne. A ešte taký krémik na stiahnutie pórov pod make-up. Ale krémy, vodičky - nič špeciálne. To je lepšia rada Bioderma na zmiešanú pleť.
no ja som s clinique uplne spokojna , na zmiesanu plet, a make up anti blemish uplne super...
Ja som si Clinique 1-2-3 step na zmiesanu plet vyrobila perioalnu dermatitidu...... ☹ ....najprv plet ako detska prdelka a potom hroza z ktorej som sa dostavala asi pol roka 😒 Citala som si diskusie hlavne z Ciech a nebola som sama.
Rozmyslala som aj nad biodermou alebo eucerin, nejake skusenosti s tymto?
@luciah187 ahoj, ja pouzivam kozmetiku od svajciarskej f. Just, uplne mi vyhovuje, je to rada Vital Just a obsahuje anti-aging komplex s plesnivcom alpskym a medovkou, kyselinu hyaluronovu, vitaminy, jojobovy olej a bambucke maslo, same dobrot 🙂.. ale ako pisali baby vyssie, tak kazdemu vyhovuje nieco ine, treba len vyskusat 🙂
@tilly ano aj okolo nosa no vyzerala som zbohom ....potom iba cista voda a sem tam modra indulona .... Teraz kokosovy olej a parada len na vlhku plet alebo arganovy olej ten je aj proti vraskam samozrejme iba kto potrebuje. A na umyvanie je najneskodlivejsie nase bupi sampon na vlasky a telo. Dekorativna kozmetika je dobra lily lolo www.organicday.sk 😉
@tilly to su kortikoidy? Mne lekarnicka aj tej babe z Ciech povedala ziadne kortikoidy to je zavislost. Cista voda , modra indulona ked je sucho a skus aj b vitamin a zinok. Ja som mala potom asi tyzdni pouzivania Clinique krasnu plet a potom to zacalo no hroza ani makeupom som to neprekryla. ☹
inak vecer pouzivam avokadovy olej... a proti vraskam je skvely sipkovy olej, ten mam odskusany, len teda on sa strasne dlho vpija, tak je lepsie len vecer pouzivat ho a na vankus plienku
@luciah187 Ja mám za seba zatial najlepšiu skúsenosť so Sothys. Kúpila som aj svokre aj tá bola tiež 100% spokojná ale vieš, každému môže zapasovať niečo iné. možno treba poskúšať. Aj make je fantastický. Krémy som skúšala hydratačný a tiež protivráskový (2. stupeň) a super. Čistiaca voda perfektná. Konkrétne výrobky mi vyberala kozmetička. Tiež mám zmiešanú pleť , bohužial s vráskami ☹
Počula som na ňu chválu, ale neskúsila som, ja som si vybrala značku iuvenio a je perfektná, už nebudem skúšať inú značku.
Podľa môjho názoru je dosť drahá, ale neskúšala som, takže neviem posúdiť kvalitu. Som verná kozmetike z iuvenio.com.
@luciah187
Najlepsie by bolo, keby si si sama vyskusala, ci ti vyhovuje. Ja som od Clinique skusala uz vela veci, ale to, co sadne jednej, inej nemusi vobec. Osobne ju mam po skusenostiach zaradenu v kategoriii (vyhovuje tak na 50 percent. Zaujima ta nejaky konkretny produkt?