Kozmetika Avon verzus Oriflame

havedka
16. mar 2014

chcela by som sa poradit aku mate skusenost s kozmetikou z avonu a oriflamu,chcem vyskusat daco na plet

niki101988
16. mar 2014

U nás doma sme to skúšali a skončili sme pri overenejších značkách aj tak

jamelia
16. mar 2014

Ahoj, robila som "avonlady" urcite obdobie, ale ta kozmetika sa mi moc nepacila. Objednaavla som si aj oriflame. Ale uz daavno nie, radsej teraz pouzivam inu. Niekomu mozno vyhovuje, niekomu zasa viac sedi ina. Treba vyskusat 🙂

malinkaaninka
16. mar 2014

záleží aké máš nároky.mne osobne avon a oriflame lejdýs pripadajú ako členky sekty.sú uchvátené všetkým v katalogu. 😀 😀 niekomu sadne,niekomu nie.ale tak popravde,určite tušíš,že existuje aj niečo lepšie 😉

naturalisvita
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela226
16. mar 2014

zaleži asi čo konkrétne, ale mne sadla kozmetika oriflame pre mna jednoznacne najlepsia

januska125
16. mar 2014

S Avonom mám zle skúsenosti. Z kozmetiky na pleť som sa vyhádzala a radšej si ju už neobjednávam. Oriflame si cvhálim a hlavne výrobky z tea tree ktoré su skvelé na vyrážky skutočne mi pomohli 🙂

laskamoja123
17. mar 2014

pre mna najlepsia patentovana výziva od herbalife a dlho vydrzia krémy aj mlieko a toner a masky ani nehovorim, poradim

iva_janot
2. júl 2014

Kto si chce niečo objednať z AVONU alebo Oriflame so zľavou 15%?
som z Dolného Kubína, ale aj iné okresy nie je problém

píšte, dá sa to objednať aj tak že to príde priamo Vám domkov-nemusí to ísť cezomňa -t.j. žiadne poštovné!

Ivka

reppka10
4. júl 2014

už to nie je to čo kedysi, niekedy sa Avon produkty vyrábali v Nemecku a teraz v Poľsku. Čo to môže byť za kvalitu 700 ml šampón za 3,60 €, veď len ten obal stojí viac 🙂 a to svrbenie hlavy ani nespomínam. Už nikdy viac 🙂

chikitka
4. júl 2014

neviem cim to je, ale mne ked sa dostane napr. make up od avonu do oci, ide ma porazit, stipe to ako by som mala o oko prist!!! a to iste so spiralami. nikdy mi to nerobilo, a teraz si davam sakra pozor pokial si nanesiem make up... ine znacky bez problemov... aj oriflame je v poho, tak neni to uplne kvalita zasa, ale ta kozmetika tea tree aj mne robila dobre.

79zuzana
4. júl 2014

Ak by som mala vybrat medzi tymi dvoma tak isto Avon. Kamoska zacala robit Oriflame, tak som si coto poobjednavala, ale absolutne nie som spokojna s nicim...
Ak mozem poradit nieco uplne ze od veci, tak isto :
https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop...

Cisto prirodna a hlavne kvalitna kozmetika ;)