Kožené topánky na štýl barefoot

11. okt 2024

Ahojte, hľadám takéto nejaké celoročne topánky ako sú barefoot, teda nemajú mať ten predok taký široký, ale proste takto nejako keby vyzerali, chcem kožené, k sukni aj nohaviciam... Neviem nič také nájsť, našla som buď tenisky alebo niečo na štýl Oxford topánok...

jarmila2010
11. okt 2024

Skus pozriet protetiku...mam odtial z min.roka,take ako su na prvom obrazku...tie cierne...a este aj mierne zateplene..nepridu mi,az take siroke

autor
11. okt 2024

@jarmila2010 ďakujem, idem popozerať...

autor
11. okt 2024

@jarmila2010 a veľkosť si brala ako bežné nosis?

jarmila2010
11. okt 2024

Ano,ako bezne

autor
11. okt 2024

@jarmila2010
A dobre sa ti v nich chodí? Ja mám jedny Rieker kožené a tiež majú predok širší, sú ako papučky... Len oni sú dierkovane, takže nateraz nie... A hľadám niečo také ležérne napr aj k sukni aj k rifliam... Našla som v tej protetika a dokonca u nás v meste by mohli mať,tak tam zbehnem osobne

lulana79
11. okt 2024

Be lenka ma presne ten styl, ako si dala fotky... ja mam uz troje, dvoje na prechod a jedny zimne. Ine topanky ja uz ani nekupujem.

autor
11. okt 2024

@lulana79 krásne sú. A nemajú moc široký ten predok? Tie Rieker majú, ale nie až moc. A takýto štýl som v bežných obchodoch nenašla...

veltraud
11. okt 2024

pozri si znacku groundies (poror, maju aj "normalne, nebarefoot verzie). angles fashion, peerko.

evkamotka
11. okt 2024

Mne este napadla zn Shapen, kuk ich stranku, maju bf ale take fesi

jarmila2010
11. okt 2024

jezis 😅 su najpohodlnejsie...uplne makkucke...presne,ako pises..ako papuce..napr,co mam kozene od be lenka,su za mna dost tuhe...

vlada41
11. okt 2024

ja mam barefoot od Batu. velmi dobry pomer cena/vykon. aj tenisky, aj jesenne aj zimne. Pre mna boli belenka velmi tvrde.

lulana79
11. okt 2024

ten typ v ciernom nie, tie druhe su take sirsie, ano... pohodlne su ale jedny aj druhe. Tvrde sa zas mne nezdaju

autor
11. okt 2024

@veltraud
@evkamotka
@vlada41
@jarmila2010
@lulana79 ďakujem vám, ste zlaté 💞

jarmila2010
11. okt 2024

@lulana79 ja mam tieto zelene https://www.belenka.sk/barefoot-topanky-be-lenk... a vyskusala som aj mokasiny a su ovela tuhsie,ako tie od protetiky... ktore vsak nosim velmi rada a aj aktualne najradsej nosim su tieto tenisky..tie sa im vydarili a mne sadli https://www.belenka.sk/barefoot-tenisky-be-lenk...

autor
11. okt 2024

@vlada41 aj baru som pozerala, tiež mali také kožené...aké máš jesenné?

scila
11. okt 2024

Ja mám tiež od Protetiky. Sú fajn.

autor
11. okt 2024

A nosíte ich aj k nejakej ležérnej sukni? Ceny sú dosť vysoké, myslíte,že vydržia pár rokov?

stormie
11. okt 2024

Pozri este Anatomic alebo Hobibear (nemaju sk stranku)

lulana79
11. okt 2024

Ja ano. K lanovym sukniam ich nosim

jarmila2010
11. okt 2024

nenosim sukne/saty,ale aj ja som ich kupovala zo zamerom,ze ich ponosim viac,ako jednu sezonu...tie cierne som nosila stale v zime a na jar...zatial drzia a nevypadaju vobec znosene...a myslim,ze ,taky typ sa hodi aj k sukni

veltraud
11. okt 2024

Ja nosim BF uz par rokov. ano, zu drahsie, ale vydrzia (aspon mne). a to ich mam menej ako som mavala "normalnych" topanok. Prve BF vivo tenisky sa mi na jednej pate zvonka roztrhli po styroch rokoch (aj to asi mechanicky). Mam tenisky, zimne boty, cizmy, aj take elegantne snurovanie "oblekove". iba sandale nemam BF, to som verna birkenstockom 🙂.

autor
11. okt 2024

@lulana79
@jarmila2010 ďakujem, no aj ja chcem na viac sezón, lebo nechcem furt zhabať topánky, nerada nakupujem topánky.

autor
11. okt 2024

Tak bola som skúsiť protetiku. 38 nosím bežné a tie mi boli malé. 39 mi boli tak podľa predavačky akurát... Že keď mi vybrala vložku a skúsila som k nej Primerat nohu, tak bola akurát, aj mi to merala nohu mám 250 s topánky boli 25,5 cm. Že to je ideálne. Ale neviem či to je nezvyk kvôli tvaru alebo mi boli fakt veľké. Čo mi poradíte? Ona vraví že to sa mi zdá lebo to je len nezvyk. Ináč mi v nich bolo dobré,len na ti dĺžku som si nie istá...

autor
11. okt 2024

Bojím sa či sa mi v nich bude chodiť dobre

autor
11. okt 2024

Aj teraz čo čítam, tak to má tak byť a tie rozmery topánok majú byť také ako mi hovorila predavačka... Je to fakt nezvyk že sa mi zdajú väčšie trošku...možno tým že človek na tam volu.

kristella
11. okt 2024

Ja už som mala kadejaké barefoot značky ale najpohodlnejšie sú mi od cz značky peerko a majú podľa mňa veľmi pekné topánky. Aj be Lenka sú super.

autor
11. okt 2024

@kristella a ten problém čo pripisujem vyššie si nemala?

kristella
11. okt 2024

Vieš čo, podľa mňa je to o zvyku. Nosím bf cca 6 rokov a presne si pamätám, ako som na začiatku riešila ten nadmerok, či to nebude veľa a kým som si zvykla, sem tam som zakopla o špičku. Ale teraz som si nedávno zo srandy obula svoje staré nebarefoot bežecké tenisky a nechápala som, ako som v takej “natesno” topánke mohla fungovať.

autor
11. okt 2024

@kristella no presne, tiež mám taký pocit...mám Rieker topánky a oni nie sú barefoot ale majú taký tvár, nie sú úplne úzka ale tie mi sedia lepšie,to bolo úplne wau keď dom ich obula