Kovová pachuť a nevoľnosti

28. okt 2024

Ahojte je tu niekto kto zazil nieco podobne? Som necele 3 mesiace od porodu v tehotenstve mi bolo brutalne zle asi cca 10-12 tyzdnov zacalo to ked som bola 9tt..a mavala dom od zaciatku tehu kovovu chut v ustach aj bezne alebo po zakaslani.. v tehu sa mi objavila aj nadcha ktora mi ostala v stredu idem na orl vraj sa mi mohla vyvolat v tehotenstve nejaka alergia.. no a bolo mi tak zle ze neustale grganie, kyslo v ustach a akokeby mi pumpoval zaludok skratka nevolnosti kto bol tehotny a mal tak vie… neskor mi bolo zle iba po urcitych jedlach alo napr nieco cesnakove alebo paprikove ..porodom mi vsetky tieto priznaky odozneli.. ale par dni mam opat kovovu chut v ustach a vcera som zjedla uhorkovy salat s cesnakom a odvtedy mi je zle kyslo v ustach odgrguje sa mi a boli ma zaludok..pred tyzdnom som bol na krv kde sa kontroloval aj hormonalny profil a vsetko vyslo uplne v poriadku.. na krv som bola pretoze sme stale dookola chory a myslela som si ze ja mam nejako v cudu imunitu po troch tehotenstvach (1- MA) v priebehu troch rokov..tak neviem proste.. ci znovu ist k lekarke pretoze uz mi to je ozaj hlupe kedze kontrolovali aj teraz stolicu pretoze mavame hnacky no asi pravdepodobne zakazdym zjeme nieco zle lebo aj stolica vysla v poriadku… ja by som len chcela vediet ci niekto z vas zazil uz nieco podobne nakolko s kamoskou sme boli rovnako tehotne a sama este ked ja som bola tehu tak mi povedala ze jej po porode ostali nevolnosti ze ju tiez boli zaludok ako v tehu … ona rodila 5 mesiacov predomnou a vcera som s nou volala a povedala ze jej tiez este byva zle… tak neviem co si mam o tom mysliet je tu niekto s podobnou skusenostou?

taktotedanie
28. okt 2024

Mne bolo takto do 20tt, vsetci tehu kamosky priberali a ja som rapidne chudla
Skor by som sa zamerala na zlepsenie kvality stravy, niekedy sa vyvinu alergie ci intolerancie po porode- riesila by som aj toto
Sono brucha ste absolvovali toez?

autor
29. okt 2024

@taktotedanie ano viem ze mozu sa vyvinut intolerancie aj alergie tak to budem musela poriesit co sa tyka sona brucha mala som ho 5 dni po porode rodila som cisarskym v DE a tu ked vas prepustaju domov robia sono celeho brucha aj oblicky sa kontroluju vsetko..