Dobry den damy, potrebujem zubny implantat a nemam dostatok kosti v sanke. Chirurg navrhuje kostny step s tym, ze mi odoberie vlastnu kost a tou doplni chybajuce miesto. Pred par rokmi mi robil sinus lift a to bolo v pohode, ale tu to vraj nejde. Z presekavania sanky a vobrc z tohto zakroku mam celkom strach. Mate niekto takyto zakrok za sebou? Obavam sa modrin a opuchov a vobec mi pride sekanie mojej kosti kvoli jednemu zubu absurdne 😂😂 pripadne mate niekto BOI implantaty???
@dorottka vravel že pár rokov s BOI a budeme vyberať kvôli zápalu a kosti bude ešte menej....zo spánky, vraj presekneme, vyberieme a vložíme....😂😂 A tam niekde pri slove presekneme som prestala počúvať. Sinus lift mi robil hore, tu to neodporúčal. A vraj moja kosť je lepšia než syntetická.
@rough dobry den.prosim vas kto vam robil ten kostný štep? A kde? Dakujem
@rough je to standardny postup, mozno trochu viac invazivne, ale nic ine sa zial neda robit. BOI implantaty robi pomerne malo chirurgov a maju zasa svoje slabe miesta, nejaka skvela vyhra to nie je. Synteticka kost sa ti neda dat? Odkial by bral ten kostny step?