Kosť v hrdle

17. nov 2023

Ahojte možno si poviete, že mi šibe, ale potrebujem sa vás opýtať. Jedla som maso, všetko ok a zrazu ma v hrdle na ľavej strane niečo veľmi zabolelo, pichlo, dosť veľká bolesť. Musela to byť asi kostička z masa, pri žuvaní som si ju nevšimla. Moja otázka znie: Mohla mi v krku niečo poškodiť, alebo spraviť dieru ? Ešte ma to stále pobolieva, ta ľavá strana vzadu v hrdle.

marhulka13
17. nov 2023

A to aké mäso bolo?

viestta
17. nov 2023

Keby si tam mala tu kost zapichnutu alebo by ti spravila dieru, tak ta to nepobolieva, to by si inac vyzerala. Mas len hrdlo podrazdene, to sa zahoji. Akto vobec bola kost. tak ju v zaludku nalepta zaludocna kyselina a bez akehokolvek poskodenia vylezie spodom

isis234
17. nov 2023

Dávnejšie sme sa rozprávali s kamoškou. Zabehla jej kostička. Bola na ORL a lekár jej povedal, aby zjedla kúsok chleba. Kostička sa uvolní a bude OK
Skús repíkový čaj... ak by si mala bolesti, skús zavolať na pohotovosť, alebo ak vydržíš, pondelok lekárovi

autor
17. nov 2023

@marhulka13 kurča preto som prekvapená, že ako sa to vôbec tak mohlo stať, lebo pri žuvaní masa, som nič necítila.

autor
17. nov 2023

@isis234 ja nemám pocit, že tu kosť tam mám zaseknutú, len sa bojím toho, či mi v hrdle nespravila dieru, lebo to bola dosť ostrá bolesť.

autor
17. nov 2023

@viestta no tiež nad tým premýšlam, že asi by som inač vyzerala.

simsalabim
17. nov 2023

@isis234 toto vzdy nefunguje… zjedla som kvanta chleba a aj tak tu kosticku bolo treba vybrat pinzetou. Ale za pokus to stoji vzdy.

isis234
18. nov 2023

Tak pondelok choď lekárovi. Pošle na rtg snímok