Ahojtee aky je vaas nazor prosim vas? Mam teemin porodu 23.3. Mozno skoncime sekciou o tyzden skor. Vzhladom na momentalnu situaciu vo svete a uz aj ja Slovensku ma len tak napadlo aky by mohol mat virus dopad na moje zdravie keby som bola chora pri porodr? Mozu mi v takom pripade robit sekciu? No neviem ai to predstavit so zapalom pľúc a normalny porod asi uz vobec nie.. Bojim sa velmi
@montemotherone ďakujem 🙂
to čo je o tom popísané znie celkom ok, ale tak osobna referencia by bola lepsia
Ja som sa tu pytala nieco ine a nie na ziadne produkty
@agimami ahoj chcem ta povzbudit ja mam planovanu sc na 20.3. Najskor som mala ist do ciech ale vzhladom k danej situacii som to zrusila a tiez som sa obavala aby som sa nahodou nenakazila vsak nikde nechodim, len aby to muz nedoniesol. A inak vela som citala ze ak je zena tehotna resp. Tesne po porode odporuca sa stale kojit babatko ze v gb tak potvrdili prvy pripad matky s novorodencom a ze mali len lahky priebeh a to iste aj v cine pisali. Tak musime mysliet pozitivne ze nas to nezastihne a z nasich ratolesti sa budeme len tesit.
@adapodlesom dakujem za odpoved drzim palce nech vam vsetko dobre dopadne ja sa tiez snazim mysliet pozitívne ako to ide 🙂
Ahojte, neviete ako to je momentálne v nemocniciach s otcami pri pôrode? Už to úplne zakázali? Lebo zatiaľ som iba čítala že zmerajú otcovi teplotu a zistia cestovateľský anamnézu a že byt môže.... Neviete nejaké aktuálne info?
@lilinka2018 treba sa informovať v nemocnici, kde plánujs rodiť. Je celoplošný zákaz, ale nájdu sa aj take, kde to povoľujú. Takze ti tu na to nik presne neodpovie.
Ďakujem, ale asi sa musím pripraviť na to že tam nebude... A aké máte skúsenosti s pôrodom momentálne v nemocniciach? Počas pôrodu ste museli mat rúško? Ďakujem
@agimami https://dennikn.sk/blog/1790562/koronavirus-a-d...