Pekný deň prajem. Mám otázočku na vás ktore ste prekonali koronu...alebo s ňou momentálne bojujete ako ja 🤔.... Od 9.3som v karanténe,na druhý deň začali prvé príznaky ktoré ale trvali tak tri dni jeden deň iba teplota,kašeľ sopel strata čuchu..potom sa zlepšilo. Predvčerom som bola na PCR test, ktorý vyšiel pozitívne s tým som samozrejme rátala. Ide ale o to že dnes mám celý deň ťažšie dýchanie..a už ma chytá panika.. či sa to môže vrátiť a znova sa mi zhoršiť ,alebo že začnú znova príznaky...prosím Vás povedzte mi že nie a že to je normálne že sa mi môže ťažšie dýchať 🤣🙈 mám 24rokov,takže myslím že vzhľadom k veku a imunite by som to nemusela dáko ťažko znášať. Ďakujem pekne za všetky odpovede ♥️ pekný deň prajem.☺️
@maja170..... Ďakujem takže asi je to fajn 🤔lebo mám chytajú stavy že budem musieť ísť do nemocnice,alebo že nebudem môcť ísť do práce 🤣
Svoje robí aj psychika.
ja nemam koronu, ani som nemala a tazsie sa mi dycha :D ako hovori @palisko svoje robi aj psychika, vacsinou su s tym spojene aj uzkostne stavy, tak sa proste ukludni a zhlboka dychaj 🙂
@jenny3128 ono priebeh pri korone je individuálny, u niekoho sa to stále mení, čiže každý deň iný príznak, u niekoho zle 3dni a potom dobre a u niekoho priebeh ako na hojdačke, pár dní dobre a zrazu rapídne zhoršenie...ako to bude u teba ti nikto s istotou nepovie....zhoršené dýchanie pri korone je časté....u teba je ale vzhľadom na vek predpoklad že budeš mať ľahší priebeh a teda nebudeš potrebovať hospitalizáciu...
@jenny3128 ja som od 17.3 v karanténe v piatok som bola este v pohode sobota nedeľa som prespala cely den začala ma bolieť hlava kríže nedeľa test negatívny od pondelka som doma a antigen mi vyšiel pozitívny az toho 17.3 začala som strašne kašlať ked dlhsie rozprávam alebo chcem nieco spraviť zadycham sa stale ma boli hlava raz mi je fajn potom zasa zle podla mna je to u každého individuálne a to mam 31
@mogaa to máš pravdu,vidím čo to robí s otcom....od 9.3teploty stále okolo 38uz ma aj ATB... Jeden deň bolesti žalúdka,druhý deň hlavy ,do toho stále teploty a slabosť... zlepšenie niekde 😶 mama sestrička v nemocnici,dva krát ju zaočkovali a nakazila sa ale priebeh miernejší bez teplôt....ale zas bolesti tela a dýchanie ...
@ana_mt no každý to zvláda inak... Inak ten test to mi dnes vravela typenka z hygieny keď mi volala... Že test mohol vyjst mne sobotu negat a pritom už som mohla byť mierne pozit a že test to nezachytil...že tie antigeny, vychádzaju falošne🤷🤷🤷🤷 ja sa len bojím aby sa mi to nejako rapídne nezhoršilo z toho ma chytá panika riadna 🤣
@ana_mt tak snáď sa ti po nich polepší držím palce ☺️☺️ no my máme balkón ale nedávam to ani s ním 🤣🤣v týchto bytoch je to zabijak ..závidím ľuďom čo majú dom🙈ale v dobrom samozrejme.... Ale ber to tak lepšie byť v karanténe teraz keď je ešte v celku zima,ako keď by bolo teplučko vonku 🙈🤣
@jenny3128 ja som mala covid zaciatkom februara, prve dni iba chripkovy stav bez teploty, bolesti hlavy. Asi na 4den sa mi zacalo fakt zle dychat, akoby som dychala v mikrotenovom sacku, chytila ma dost panika. Ale ked som lezala, tak sa mi napodiv dychalo dobre. Trvalo to asi 3 dni, vecer sa to vzdy zhorsovalo, a potom to nastastie preslo.
@lienocka2808 no ja som to tiež mala tak že viac menej všetko odznelo a včera začalo toto ťažšie dýchanie a mám to aj dnes😶 pri tejto chorobe fakt nevie človek čo má čakať...paniku mám aj ja a riadnu z toho🤔
@lienocka2808 a prešlo ti to teda samé od seba chcelo to asi len čas hej?
@jenny3128 ahoj, prepac, ze az teraz odpisujem, ano mala som to iba par dni vecer dost zle sa mi dychalo, potom to same preslo.
@lienocka2808 ahoj,v pohode nič sa nedeje ☺️no môžem povedať že sa mi ten stav zlepšil už konečne ☺️aj všetkým doma uffff bolo na čase ☺️
@jenny3128 super, tesím sa s tebou. Ako mi zacalo po par dnoch od pozitivneho testu tahsie dychanie, prepadla ma brutalna panika, ze sa zadusim, ze skoncim na UPV a podobne. Ale musim povedat, ze teraz ked sa na to pozriem spatne, tak som mala asi ten lahsi priebeh. Vlastne ma "LEN" 12 dni vkuse bolela hlava, teplotu som nemala iba prvy den 37,2 ale to je nic.
Ja som mesiac po prekonaní korony a ešte stále mám stavy,kedy sa mi ťažko dýcha.