Pekný večer
Dneska je to štvrtý deň od kedy mam priznaky korony, včera pozitívny test, prvý deň som mala teploty a v kľude tep 120-130. Na druhy deň teplota prešla iba na 37,2 alebo vôbec a tak to je dodnes. No tep mam opäť 120-130 a cítim na celkom tele ako mi buší srdce, doslova nemôžem ležať lebo mi to vadí ako sa celá “klepem” mam závraty. Je tu niekto kto prekonal koronu a mal vysoký pulz ? Mam sa toho pulzu obávať? Teraz keď som začala stresovať veľmi tomu nepridávam ☹️.
Ja som aktuálne tiež v karantene, mám cca 6 deň, bez teploty, trošku kašlem a zo začiatku som mala na moje pomery tiež vyšší pulz cca 92 no teraz už zase v norme, to bude aj zo stresu
Ja som mala aj mam sem tam, kardiolog povedal ze ešte dlho to bude trvať nedá sa nič robit
Ahoj, v Októbri som mala Covid. Mala som aj vyšší pulz. Verím ti že to není nič príjemné. Verím že ti to odznie. Skús si dať predpísať Magnosolv
@natalis1998
@lagunka0000 Ďakujem za odpovede, keď som zaspala klesol na 70-80 tak už trocha lepšie 🙂
@vanda323 keď som zaspala bolo lepšie, cez deň trocha vyššie ale radšej sa tak nesledujem, ano magnosolv mam doma to trochu vie ukľudniť 🙂
Prajem ti skoré uzdravenie.
Mne ešte pomáha čaj z hlohu, ten aj upokojuje a upraví činnosť srdca
Moja starká mala počas covidu zvýšený pulz.. ale po čase to prešlo len zavolala obvodnej a predpísala jej lieky. Takze by som skúsila o tom povedať obvodnej lekárke pripadne zavolať na pohotovosť nech ti predpisu nejaké lieky.