Ahojte chcem sa spýtať je tu niekto kto prekonal koronu a začali mu staršie padať vlasy
@veronika01992 sestra mala a tiež jej hrozne padajú
@veronika01992 mne na to ziadne vitaminy ani tabletky nepomohli. Kupila som si vceliu matersku kasicku od vcelara a kapucinku. Po 10 dnovom uzivani padanie ustupilo viac ako o polovicu. Predpokladam ze pomohla VMK na kapucinku asi skoro aby tak zabrala. Dnes po umyti vlasov mi vypadli asi 20 co pred tyzdnom asi 100 po kazdom umyti 🙂
@livuska124 vitamíny beriem aj ja ale so mnou je to hrôza po sebe samé vlasy a ked umývam hlavu ešte horšie
@veronika01992 citala som clanok o Covide kde to bolo spominane.Skus zinok, selen mozes byt anemicka nechyba Ti zelezo vtedy padaju vlasy,
@veronika01992 ano, treba to zacat riesit hned na zaciatku.....ja som kupila od Envy MezoHair kit, na www.luxusnivlasy.cz tbl na vlasy For Her a po 2 tyzdnoch prisla zmena, vsetko prestalo...teraz davam Dixi kuru na vlasy, preventivne 😉
skus doplnit vytaminy do tela, po korone je telo vycerpane
@veronika01992 u mňa to bolo rovnako ako na tvojej foto, ale zlepšuje sa to. Aké vitamíny berieš? Kedy si prekonala covid?
@1nikita včelia materská kašička? To je v akej forme? Kapsuly? Alebo taký "medík"? Zaujímavé, ďakujem za tip.
@livuska124 poradila mi to kamoska co to brala koli otehotneniu, to sa jej sice nepodarilo ale mala z toho krasne vlasy. Tabletky neberiem, to je slabe. Treba si kupit VMK od vcelara take injekcie predavaju. Mne po dvoch tyzdnoch uzivania sa znizilo vypadavanie o 80 percent. Aj vitaminy na vlasy som vysadila beriem iba D-cko. Pozri si na internete co to vsetko obsahuje a hlavne je to prirodne 🙂
@1nikita ďakujem 🙂 už pozerám 😀
@livuska124 beriem vitamín C d a zinok magnézium.
@livuska124 a ty berieš ake vitamíny ked vravíš ze sa to zlepšuje
@1nikita a tu kašičku dávaš do ísť ci na vlasy ako sa to užíva??
@veronika01992 okrem toho čo ty ešte B-komplex a selén + používam ten parusan šampón a tonikum
@veronika01992 do ust pod jazk rano nalacno par minut pred jedlom, nezapija sa to, nechat rozpustit, idealne ked sa vstrebe cez sliznice, mne to nechuti tak nerobim to tak poctivo, dam na jazyk trochu povalam v ustach a potom sa to akoby prehltne, ono bud ti to vysvetlia alebo bude k tomu navod, berie sa 1 ml.
@1nikita ja ju nemôžem zohnať tu kašičku....kukam dnes do zrkadla kokos normálne plošinou budem mat zachviľu
Ahoj.Mam kamosku,co jej zacali vypadavat vlasy.Zacala uzivat kolagen,tvrdi,ze prestali a zacali uz aj nove vyrastat.
@veronika01992 mam toto iste, presne take chumace po kazdom umyti a rozcesani dalsi
Baby, nehovorte mi, že ešte aj o vlasy prídem! 😭 Mám práve kovid a je to hrozné. Napriek očkovaniu. ☹️☹️☹️
@zuzkaburik u mňa tak isto s dcérou tento rok sme už druhý krát obe po covide a stale nám vlasy padajú a to ma dcéra len 13rokov
@katren ja mam brutal padanie teraz, beriem vsetko mozne o tej enve citam prvy krat, ty si mala tiez po covide a do dvoch tyzdnov preslo? Ja mesiac vsetko mozne uz aj na koznom mam vlasovu vodu od koznej a nic nezabera. Vitaminy beriem ci sa oplati do toho investovat? Vdaka
@kurincovas ano, ale ako pisem, bola to kombinacia tbl z luxusnivlasy.cz a mezoterapia z Envy
@katren dakujem pekne
@1nikita A ako formou včeliu kašičku užívať, orálne alebo potierať ? resp. ak orálne, tak v akom množstve? Ďakujem, Ľubica.
@lubica_sofia Kupila som tu : http://vceliamaterskakasicka.sk/produkt/3- uzivat oralne podla navodu, ja som brala aj Foecapil a zelezo 🙂
@veronika01992 Áno, mne padajú + aj ďalšie následky po covide 🙄 ale už sa to zlepšuje. Beriem B-koplex, zinok, selén, C, D a kúpila som si Parusan šampón a tonikum a všímam, že rastú nové. Ale po covide hrôza, plná vaňa vlasov po každom umytí.