Zdravím. Chcela by som sa spýtať. Dnes som bola na kontrole u neorologa, ten mi povedal že mám poškodené 2 platničky a že to už sa operuje ale najskôr vyskúša korenovy obstrek za 150€.
Chcela by som sa informovať že keď už to je také drahé či to aj pomôže pretože operácia je posledná možnosť a ja s bolesťami spravím a zaplatím hocikoľko hocičo.
Ďakujem za každú radu.
@viktorka34 pozerám si veľmi mladučká, určite by som išla pre názor k inému neurologovi a tu operáciu ako najposlednejsiu možnosť. Nevirm čo a ako poškodené, ale od bolesti by ti mohol pomoc aj vhodné cvičenie pod dohľadom fyzioterapeuta
@monillia áno cvičím ale bolesť je bolesť
@monillia toto je môj už 2. neurológ… premýšľam premýšľam ale vyskúšam to asi
@viktorka34 súcitim s tebou, tiež mám problémy s platnicksmi, viem čo je to za bolesť
@monillia a ako postupuješ ?
@viktorka34 myslel ozon asi
@viktorka34 v akútnej fáze infúzie lieky a potom už len cvičenie, ale naozaj poctivo každý deň
@taktotedanie korenovy obstrek
@viktorka34 pichne ozon blizko miesta kde ti platnicka tlaci na koren, ozon soosobi ako keby ususenie platnicky a uvolni sa tlak na koren a prestane to boliet
Za sluzbu sa plati okolo 150€ takze mozno myslel to
@viktorka34 Dobrý deň prajem. Mal som tiež problém s chrbticou. Spodné tri platničky posunuté, tlačili na miechu. Neskutočná bolesť vyžarujúca do pravej nohy. Nevládal som už ani chodiť. Bol som v Dolnom Kubíne Klinika Chronickej bolesti. Dr Azim Ahmadzada.Aplikoval mi pod CT medzi platničky a miechu ozón, kolagén a plazmu. Platil som 250€. Potom som ešte absolvoval rehabilitácie a cvičenia. Zhruba po mesiaci, žiadne bolesti,v pohode chodím som veľmi spokojný a môžem len odporučiť. Pekný deň prajem
@taktotedanie a to sa pichá pod CT ? Myslite že mi to pomôže ? Už som zúfalá. Ráno keď vstanem horko ťažko ustliem nemôžem poriadne ani stať na nohe a žeby na prechádzku ? Vôbec mám tabletky na utlmenie ale sú slabé 🙃
Flector už nemám piť mi poradil neurológ. Počkám teda do stredy 14.08. Potom dám vediet
Ďakujem každému 🫶
@viktorka34 ano pod ct kontrolou
Za pokis to stoji ako hned riesit operaciu niekomu to velmi pomoze
@viktorka34 ahoj išla by som na konzultáciu k inému neurologovi napr. Vojenská nemocnica Ružomberok.