Ahojte trhali vám koreň s pod ďasna.Mne to idú robiť zajtra a mám strašný strach.A nebudú to robiť ani na chirurgii len n moja zubárka.Vraj to nieje nič také ,že to nebude bolieť uisťoval má.😃Robili vám to niekomu už?Mne sa pri to ďasne vytvára dierka taká akoby to ďasno samo ustupovalo a mám bolesti tváre ucha aj toho dasna
@kavicka12 neviem ako to presne myslis, ja som ho mala az prerastene a zakryvalo pomaly ten koren, kedze som s tak zlomenym zubom kvoli strachu chodila mozno aj vyse roka 😅 ak myslis, ze sa Ti stahuje a boli Ta, pravdepodobne bude zapalene, mozno kvoli bakteriam z toho korena alebo nedostatocnej hygieny na danom mieste, to sa radsej porad s lekarkou
@viky173 ahoj tak mam po id vcera ziadne bolesti ani pri vytahovani korena ,vsetko super,len chronicka bolest stale trva.Mysleli sme ze je to kvoli tomu korenu 5 rocnemu ,zubar mi ho tam nechal ,bol okolo neho hnis,nemala som pronlemy az po 3 rokoch a odvtedy sa s tym trapim.Nakoniec mi 3 zubarka uvidela koren v dasne kde dasno samo uz ustupovalo a bolo aj vidno ten koren.
@kavicka12 ano, vypacili mi koren, ktory zostal po zlomenom zube, cize nie standardne vykyvanie kliestami, ale vytlacenie takou pakou zboku... neboj, budes mat anestezu, nic nebudes citit iba tlak, u mna to cele trvalo par minut, slo o hornu 8... drzim palce, potom daj vediet, ze uz mas po 🙂
a este mi napadlo, ze po ustupe anestezy to celkom dost boli v ten prvy den, tak si radsej supni nieco proti bolesti este pred tym, ako prestane uplne posobit, aby si sa tomu vyhla