Ahojte, podstupili ste niektorá korekciu/ úpravu nosa kyselinou hyaluronovou? Alebo poznate niekoho? Na internete som videla pár videí, vyzerá to velmi zaujimalo a hlavne jednoducho a bezbolestne (v porovnani s plastickou operáciou). Ďakujem za každu odpoveď.
Spolužiačka si to dala spraviť z dôvodu,že má prácu,kde proste musí byť tip top.Ze sa to robí hlavne pri nerovnostiach,rozdieloch,rôznych drobných chybickach-ona mala akoby priehlbinku nad spickou nosa a dala si to tak vyplniť.Akoze ja nevidím rozdiel 🙂 tak neviem.Mozno úplne detailne keby to študujem tak si to všimnem.
@dominikac321 a ako dlho vydrží efekt? Ako často treba chodiť dopĺňať? 🙂
kyselina hyaluronova je prirodzena organizmu a vstrebava sa, zalezi od organizmu ale cca rok-rok a pol to vydrzi...
@dominikac321 To naozaj az tak dlho? Máš aj osobnú skúsenosť?
mam kyselinu v perach
a ona zhruba rovnako drzi vsade, ale to si zas nepredstavuj tak ze mam zvacsene pery a ked sa ona vstrebe tak pery klesnu do povodneho stavu, uz nie, mozno dalsie 2 roky budu plnejsie...aj s nosom to je rovnako aj s tvarou 🙂
@dominikac321 A môžem sa opýtať na akých klinikach to robia a na pribliznu cenu ? Ďakujem
@michaela1911 kliniky estetickej mediciny alebo salony, vykonava to len lekar., cena je za 1ml kyseliny hyaluronovej u mojej kamosky 180eur. vacsinou postacuje 1mililiter
@dominikac321 chcela by som sa ešte opýtať v ktorom meste . Ďakujem 😉
@vlcik1 ja som bola v Poprade Klinika Medicor
@michaela1911 a si spokojná? Robili ti tam korekciu nosa,ano?
@michaela1911
@vlcik1 Kosice, Masiarska 504, Pasaz Valentina, vchod je aj z masiarskej aj z hlavnej ulice, salon Estetikderm
@vlcik1
Dala som si pichnúť kyselinu hyaluronovu do nosa.... prvé stretnutie bolo o konzultácii a vpichu botoxu nad parou, aby mi spicku mierne nadvihlo ... druhe stretnutie , cca po 3 týždňoch mi už dr.vpichla kys.hyaluronovu... botox mi odporučila obnovovať po cca 3-4 mes. ....
Ja som podstúpila korekciu nosa KH v Žiline, na klinike Kamala. Skvelý prístup a dokonalá práca.
Ahoj prosím ťa a ako dlho ti vydržalo. Kedy ideš na dopich?
ahoj moja kamoska to robi, krasne zmeny nosov to su...