Ahojte, chory 8r syn ma v spanku nechtiac kopol do boku brucha-praveho, kde je pecen. Citim jemnu bolest rebra. Mam ist rano k dr.? Ci az pri akych priznakoch? Tehotna nie som. Ale je tam pecen.. dakujem.
Neviem si predstavit, ze ti 8 rocne dieta zo spanku zasadi taky silny uder, ze by to ovplyvnilo pecen. Prepac, ale prehanas.
@petermafo pečeň rozhodne bolieť dokáže a poriadne, najmä pri silnom údere. V bojových športoch je to jeden z najspoľahlivejších spôsobov ako eliminovať súpera. Ale samozrejme, dieťa by to asi nezvládlo...
Nič ti nie je, neskutočne prehanas
alebo "dieta ma koplo v spanku" znamena, ze ju kopol niekto iny.. ved vysetrenim nic nepokazis..
@michaela789 nehadám sa ale pri ochoreniech keď ma niekto
@petermafo sledujem MMA (UFC, Oktagon, Bellator) a garantujem, že chlapci nie sú žiadne hrkálky, fyzičku majú na úrovni a sú zdraví jak tie repy. Napriek tomu, úder do pečene (alebo aj liver punch či liver shot) pokladajú za jeden z najochromujúcejších úderov vôbec.
Tu sa v príspevku bavíme o neúmyselnom kopnutí, nie o liver punch, pravdaže. Ale tvrdiť, že pečeň nevie bolieť je jednoducho mylná predstava. Pokojne si to vyhľadaj, ako sa stokiloví chlapi zložia od bolesti v priebehu sekundy. Je to sila 😅
@petermafo dakujem
@lindusss2016 len som sa spytala, dnes stale boli, ale asi rebro
@michaela789 dakujem.ale asi to bude rebro,ktore kopanec stlmilo
@taynee naco takyto vysmech? Len som sa spytala🤷♀️
@radkaradix a kto by ma kopol? 🙈 syn bol chory, dako sa pretacal na manz.posteli a podarilo sa mu kopnut ma.dost to bolelo,aj boli, ale kedze nemam ine priznaky, tak neriesim u dr.
@luliu neskutocne to bolelo🤷♀️
Narazené rebro pečeň nebolí také kopnutie počas spanku by nemalo mať vpliv na pečeň.To by ste museli mať ťažkú nejakú haváriu či úder silný kopanec ktorý by vám zlomil doslova rebrá a mali by ste podliatiny.