Ahojte som vypísaný a dnes som mala kontrolu ...bola som o 12 na usb prsníkov a potom ešte u obvodnej ,prišla som okolo 3 a už bol lístok v schránke! Ale nebol tam čas tak neviem kedy boli a či to vyargumentujem alebo keď som bola u dr platí to má celý deň 😂 ďakujem
@loginexistuje vlastne skúsenosti? Či odkiaľ vieš? Dik
Pokiaľ máš potvrdenie od lekára, že si u neho bola v tom čase, tak to nie je problém.
Kamarátka mala kontrolu a musela nejako doložiť čas kedy bola u doktora a plus mínus nejaký čas na cestu k lekárovi/domov jej tam uznávali....
ked budes mat potvrdenie ze si bola u oboch tychto lejarov nevidim najmensi problem. za rok 2018 bolo cxa 46tisic kontrol. podozrenie u 11tisic pokuta u 2tisic. cize 80percent cca listkovych dolozi co vies aj ty...
@lily14 mne zase lekarka hovorila, ze jej mam zavolat, keby som si nasla papierik a ze ona to socialnej poistovni potvrdi, lebo vzdy, ked som bola u nej pocas pn som si pytala potvrdenie o navsteve lekara a ona mi vzdy povedala toto, ze ak by som si nasla listok v schranke, mam jej zavolat a ona zavola do soc.poistovne. Nastastie u mna na kontrole neboli ....tak neviem ako to chodi
bola som na PN pocas PN mi ochorel syn sla som snim k DR. popytala papier a vsetko bolo v poriadku. aj u zubarky som bola tiez som pytala papier ak by nahodou prisla kontrola a v pohode vypisala papier a nikto nic ...
No cas urcite vies, ze neboli, ked mas vychadzky ;) A ak si bola u obvodneho, v karte predsa mas kopiu listu s vytlacenym datumom+cas (z PC). Ak si sa bola len nieco pytat, aj mne vravel,ze mam zavolat lekarovi a on to potvrdi/nieco napise, aby to bolo ok.
neplati to cely den 😂