Kontrola znamienka

17. dec 2024

Ahojte blbá otázka ale skúsim 😂 zajtra idem s deťmi na kožné aj muž ide a mám na nohe také menšie znamienko nie je vystupene len som ho predtým nemala a trošku ma depta nie je ani nejaké veľké pritom mám veľa znamienok ale niečo sa mi proste stále na ňom nezdá taký vnútorný stres z neho pritom nevyzerá zvláštne možno trolinku nepravidelne ale je malé hnedé nevystupuje taký fliacik. Bude blbé ak si vezmem casenku aj ja keď už tam budem a dám si ho skontrolovať? Chodí sa vôbec s niečím takým na kožné ukázať jej jedno znamienko keď ich mám po tele oveľa viac aby ma nevysmiala že na čo plutvami casenkami 😂 ale bolo by to pre taký môj vnútorný pokoj

autor
17. dec 2024

Pridám aj fotku mám tam síce dve ale myslím to čo na fotke je vyššie cez leto sa mi zdalo bledaie ale možno som bola len viac opálená už cez leto má akosi deptalo a neviem prečo

autor
17. dec 2024

Fotenie s bleskom 😂

autor
17. dec 2024

Fotka možno trochu skresľuje tam mi.pride skôr červené ale je hnedé

viestta
17. dec 2024

Na kozne nepotrebujes vymenny listok, ked uz tam budete tak to kludne doktorovi spomen. Bud pozrie hned alebo ta objedna

autor
17. dec 2024

@viestta no muž ide ráno pre casenky nie sme objednaní oni berú 10 ľudí takže ide zavčasu ráno zobrať detom a sebe a hneď by som mu povedala nech vezme aj mne rovno teda 4 asi ľudia nebudú nadšení ale zas ísť tam s deťmi o 4.30 je hlúposť.

koniarova
17. dec 2024

Už keď tam budeš, určite si to daj pozrieť. Ja mám presne takéto z holenia. Zarastie mi chlp a toto ostane.

autor
17. dec 2024

@viestta len som chcela či má nesprdne na čo som si brala na takú hlúposť casenku.

@koniarova a nesprdne má ak je to z holenia? Ale mám to už asi od leta a príde mi to trošku výraznejšie teraz

leni1977
17. dec 2024

Keď máš potrebu ísť, tak choď. Ten lekár je tam na to. Ja som tiež pred pár rokmi mala znamienko, z ktorého som nemala dobrý pocit. Išla som ku kožnej, povedala, že to pravdepodobne nič nie je, ale pre pokoj duše si to môžem dať vybrať. Objednala som sa na chirurgii, vyrezali ho, automaticky to išlo na histológiu a výsledok bol pozitívny. Našťastie sa to podarilo vybrať celé. Odvtedy chodím pravidelne každý rok na kontrolu znamienok.

autor
17. dec 2024

@leni1977 fuha takže vlastne ona mi môže povedať že to nič nie je a môže to byť aj tak pozitívne to má ale moc neuklidni a mala si ho vystupene?

mamina7070
17. dec 2024

pozri posli to mozno sa ti nakoniec ani neujde ta casenka ked niekto vezme 10 z 10 tich inak na taketo aktivity by sa malo dat objednavat a casenky by mali byt na akutne veci
fliacik mas najskor z holenia tak sa nestresuj a nehladaj katastroficke scenare.

autor
17. dec 2024

@mamina7070 no z holenia neviem keď to mám mesiace

autor
17. dec 2024

@mamina7070 tak myslíš že radšej si nemám brať casenku.?

autor
17. dec 2024

@mamina7070 inak manžel tam chodí so škaredým ekzémom na kontroly a chodí si na casenky lebo k nej sa objednať je horor a tiež to nie je akutne

mamina7070
17. dec 2024

tak ale skaredy ekzem a pigmentovy fliacik je kus rozdiel

ale sak si vesmi hadam si svojpravna ak este budu

autor
17. dec 2024

@mamina7070 áno ja len vravím že na kontroly chodí na casenku ale dobre možno to nechám radšej tak

koniarova
17. dec 2024

Určite si vezmi tu casenku. Mne to potvrdila, že z holenia. To mi už nikdy nezmizne.

thereisabear
17. dec 2024

Mám rovnaké na nohe, to moje je vraj neškodné a nie je rizikové. Nejako na "f" sa to myslím volá. To len na upokojenie. Kľudne si to daj pozrieť.

autor
17. dec 2024

@koniarova no len nechcem blokovať casenku alebo či to risknem bez casenky a opýtam sa popri nich na to

autor
17. dec 2024

@thereisabear ďakujem

koniarova
17. dec 2024

Nič neblokuješ. Veď kontrola znamienok je jej práca. Nebuď taká vystresovaná. Ona je tam na to.

leni1977
17. dec 2024

To znamienko bolo také malé, vypuklé, no nezdalo sa mi to kvôli tomu, že "pracovalo". Spravilo sa, zmizlo, po pár týždňoch sa mi zasa vytvorilo na tom istom mieste. Takže som radšej išla.

autor
17. dec 2024

@leni1977 aha ďakujem