Konizácia krčka maternice

kristinkikus
11. mar 2019

Ahojte žienky bežím pre radu..
V oktobri bežná kontrola u gynekológa, ster z krčka,výsledky ukázali HPV virus ASCUS..Nič strašné,oboznámil ma čo ma čaká, kam sa až môžem dostať, HSIL a potom rakovina, vraj to môže trvať aj 10 rokov.
Koncom januára kontrolný ster, vo februári som volala o výsledky a mala som sa dostaviť osobne. Z 10rokov sa stali 3 mesiace, dostala som sa do HSIL - predrakovinový stav...
Tak behačky, predoperačné, a 05.marca 2019 ma operovali. Zákrok v celkovej anestéze, o 16.00 ma preúšťali domov.
Doma všetko v poriadku, slabý ružovkastý výtok, takmer žiadne bolesti.
Mám doma 18mesačnú princeznú a na jej výchovu a všetko s ňou spojené som sama. Takže sem tam som ju zodvihla aj keď som moc nechcela...veď to poznáte...
Mo v nedeľu, 5 dní po operacio sa mi spustilo

kristinkikus
autor
11. mar 2019

POKRAČOVANIE

V nedeľu, čo je 5 dní po operácii som spozorovala trošku krvácanie aj mierna bolesť a dnes 6ty deň po operácií zas o niečo viac krvácam a bolesti mám o čosi silnejšie ako včera. Je to taká miestami pichavá bolesť a ako keby taký tlak. Krvácanie nieje ako pri MS ale krvácam viac ako po operácii. Viem, že cca 14 deň po, sa môže spustit krvácanie silnejšie no ja som len 6 dní po. A MS čakám až okolo 25 marca.

Myslíte ze mám bežať k svojmu gynekologovi alebo aspoň zavolať mu? Stretli ste sa už niektorá s niečím podobným?
Ďakujem 😩

tamatam
11. mar 2019

@kristinkikus určite treba zavolať, za to nič nedáš.. Zajtra volaj!

tamatam
13. mar 2019

@kristinkikus ahoj volala si? Co povedal??

kristinkikus
autor
15. mar 2019

Ahoj,
Áno volala, nezdvíhal tak som šla osobne, no má dovolenku 🙄 On pondelka ordinuje, ale krvácanie mi prestalo, už len slabucký výtok tak teraz neviem 😶

ivkaui
16. mar 2019

@kristinkikus ahoj, konizaciu som absolvovala asi pred 19 rokmi a krvacala som velmi slabunko, samozrejme kazde telo je ine, ale na tvojom mieste by som isla urcite k lekarovi, mozno to bude ok, ale pre klud duse 😉

kristinkikus
autor
17. mar 2019

@ivkaui určite za ním zabehnem, za to nič nedám 🙂