Konizácia a Pn - koľko ste boli doma?

bela468
1. jún 2019

Dobrý deň,chcela by som sa informovať koľko ste boli doma na PN po konizacii krčka maternice?robili mi to v piatok, v pondelok mám ísť na kontrolu svojmu doktorovi a v utorok by som chcela ísť do prace.mám sedavé zamestnanie,nezdvíham nič ťažké. Chcem sa spýtať koľko ste boli doma....

rainbow82
1. jún 2019

Ja týždeň.. záleží od metabolizmu hojenia.Zalezi ako sa cítite vy

ellieellie
1. jún 2019

Veď to nie je problém, kľudne choď do práce, doktor ťa nebude nasilu držať na PN 🙂

11mirka22
1. jún 2019

@bela468 mne robili vo štvrtok a v pondelok som už bola v práci.

bela468
autor
1. jún 2019

@11mirka22 a všetko bolo v poriadku?ziadne krvácanie?

dennkka
1. jún 2019

a ja som bola 6 týždňov, nemala som problémy, ale lekár aj tak nechcel ukončiť pn, mne tvrdil, že prvý týždeň musím ležať, ked som sa pýtala do práce, tváril sa akoby som sa zbláznila a vypočula som si , čo všetko sa mi stane, tak som sa zľakla a poslúchla som

11mirka22
1. jún 2019

@bela468 áno všetko bolo ôk, trošku som sa cistila, ako pri kramoch.

bela468
autor
12. jún 2019

@11mirka22 a aká bola prvá menstruacia?ja ju mám teraz po týždni o konizacia a krvacam ako postrelena,ono ani nie že krvacam moc len take zrazeninou ako po pôrode ale po mojom treťom pôrode mávam vždy zrazeninou ale teraz je to silnejšie

11mirka22
12. jún 2019

@bela468 ak si týždeň po konizacii, tak to určite nie je menštruácia. Ešte sa cistis. Ak by krvácanie ešte pretrvavalo alebo bolo silnejšie, tak radšej zajdi za lekárom.