Zdravím,dávam si dokopy zuby ,behom 2 mes už šlo von 5 ,ani jedna extrakcia ma tak nebolelo ,5 dni dozadu mi trhali posledný zub,2x tam bola robená endononcia ,vypĺňanie kanálikov ,nepomáhalo,tak som ho dala von ,bolel neustále. Na ďalší deň som opuchla ,ani nie že líce ale kosť pod zubom . Opuch mizne ,ide mi z diery zrejme hnis ,ale bolesti sú stále väčšie a analgetika už zaberajú menej a menej. Používam ústnu vodu perio ,ktorá sa odporúča pri trhani, klinčeky. Vypláchujem replikom ,salviou ,harmancekom . Myslela som ,že to bude lepšie ,prišiel víkend a zubár nepracuje ,zajtra tam zájdem . Nemáte nejaké tipy ,čo si kúpiť, aby som to do zajtra prežila ?
Ďakujem žienky ,bola som z zubárky , pekne ma zajazdila že som neprišla už piatok , že sa mi nevytvorila krvná zrazenina. Že mi vypadla nejaká vložka a do rany mi šlo jedlo , vytvoril sa hnis , cele zle . Vyčistila mi to bez anestezy . Videla som hviezdy , dala tam nejakú hnedú hmotu alveofyl , predpísala atb , ale znova sa mi zväčšil opuch , asi preto , že sa tam sparala myslím .
Nič, toto skôr vyzerá ze je preč ta chrasta co tam ma byť po vytiahnutí, keď tak na pohotovosť s tým a oni to pozrú. Na hnis to nevyzerá, lebo rana dá vždy po vytiahnutí zuba ešte čistí takou akoby lyžičkou aby sa skontrolovali ci niečo neostalo a keď bol problém určite to robili aby sa skontrolovalo ci tam neostal zápal. Tam treba lekára na to