Komplikácie po trhaní zubov

kofola83
2. feb 2019

Prosim vas mam vytrhnuté zuby a stále mam komplikácie posledný zub mi trhali pred mesiacom 7.zubov dokopy bolia ma obidve sánky a tak isto ma boli v ústach celé ďasno dolné viete prosim vas co to moze byt ? Dakujem

iveta143
2. feb 2019

@kofola83 nemoze to byt zapal? ved za mesiac uz by to malo byt ok nie? urcite by som aspon zavolala zubarovi a opytala sa ci je to normalne

kofola83
autor
2. feb 2019

@iveta143 zápal ďasien myslite že by to bol ? Zubárka povedala že to nič nie je a zo zápalu boli aj sánka ?

iveta143
2. feb 2019

@kofola83 no a boli vas to ako?pulzujuca bolest,ako ked vas bolia zuby?alebo je to bolestive na dotyk len? musite brat nieco aj od bolesti?

kofola83
autor
2. feb 2019

@iveta143 je to bolestivé na dotyk tie ďasna a zuby vyplachujem ústnou vodou a nepomáha to vôbec a nie od bolesti nic nedávam si ... cela čeľusť ako keby ma bolela som už na nervy

iveta143
2. feb 2019

@kofola83 tak to potom zrejme bude problem v dasnach asi,... a aku ustnu vodu pouzivate? ja pouzivam Meridol,posobi protizapalovo...nedavam si ju pravidelne, len obcas ked citim ze mam citlive dasno alebo ak mi pri umyvani krvacaju...parkrat vyplachnem a je to ok

katkabg
2. feb 2019

No ja sa ani nedivim ze ta boli ked tolko zubou mas vytrhnutych....ono to chce cas.Mna vyse tyzdna bolel krater co mi ostal po stolicke vytrhnutej....treba vydrzat no ak sa ti nieco nepozdava radcej sa ukaz zubarovy

kofola83
autor
2. feb 2019

Používam tuto je to dobra ?

kofola83
autor
2. feb 2019

Nové zuby budem mat ale najskôr chcem vyriešiť tento problem keďže zubárka tvrdila ze je to ok

iveta143
2. feb 2019

@kofola83 ja som listerine hodila do kosa. nemala som sice tuto, ale modru,no bola na mna dost silna, az slzy mi vysli...a jazyk som si necitila...skusila by som ten meridol,ak neprejde urcite k zubarovi. ja som mala tiez trhany zub kvoli zapalu v okostici ale urcite ma to nebolelo mesiac. max tyzden,aj to kazdym dnom to bolo lepsie

kofola83
autor
2. feb 2019

@iveta143 dakujem skusim teda tu meridol modré balenie to je ? Ano ?

iveta143
2. feb 2019

@kofola83 ano, biely obal a s modrym napisane

iveta143
2. feb 2019
kofola83
autor
2. feb 2019

@iveta143 dakujem pekne

whatever1
2. feb 2019

@kofola83 meridol je super ALE na kazdodenne pouzivanie, citlivejsie dasna a prevenciu. Po zubarskych zakrokoch na hojenie je lepsi a efektivnejsi corsodyl.

marcellka32
3. feb 2019

Trhal mi pred mesiacom zapálený 7 zub a myslela som ze zomrem od bolesti, napísal lieky Dalacin a to sa berie týždeň, na predpis, antibiotiká, ale zabrali, bola som spuchla jak korytnačka