Prosim vas mam vytrhnuté zuby a stále mam komplikácie posledný zub mi trhali pred mesiacom 7.zubov dokopy bolia ma obidve sánky a tak isto ma boli v ústach celé ďasno dolné viete prosim vas co to moze byt ? Dakujem
No ja sa ani nedivim ze ta boli ked tolko zubou mas vytrhnutych....ono to chce cas.Mna vyse tyzdna bolel krater co mi ostal po stolicke vytrhnutej....treba vydrzat no ak sa ti nieco nepozdava radcej sa ukaz zubarovy
Nové zuby budem mat ale najskôr chcem vyriešiť tento problem keďže zubárka tvrdila ze je to ok
@kofola83 ja som listerine hodila do kosa. nemala som sice tuto, ale modru,no bola na mna dost silna, az slzy mi vysli...a jazyk som si necitila...skusila by som ten meridol,ak neprejde urcite k zubarovi. ja som mala tiez trhany zub kvoli zapalu v okostici ale urcite ma to nebolelo mesiac. max tyzden,aj to kazdym dnom to bolo lepsie
Trhal mi pred mesiacom zapálený 7 zub a myslela som ze zomrem od bolesti, napísal lieky Dalacin a to sa berie týždeň, na predpis, antibiotiká, ale zabrali, bola som spuchla jak korytnačka
@kofola83 nemoze to byt zapal? ved za mesiac uz by to malo byt ok nie? urcite by som aspon zavolala zubarovi a opytala sa ci je to normalne