Komplikácie na 9. deň po sekcii

nikush9
23. aug 2023

Ahojte baby, som po sekcii 9 den. Vcera som bola v nemocnici s tym ze mam jazvu zapalenu vybrali mi svorky a dali antibiotika a betadine. No dnes mi uz aj vyteka hnis. V nemocnici povedali ze hnis si sam cestu vonku najde … no neviem co mam robit nechat tak ? Alebo zasa ist do nemocnice ? ( moja doktorka ma dovolenku )

kacena4
23. aug 2023

vsak ti povedali ze je tam zapal a najde a cestu von.... to sa stalo, dostala si atb na zapal a betadine na utieranie rany. tak rob tak ako ti povedali

taktotedanie
23. aug 2023

Davaj betadine, ber lieky

mikimirus
23. aug 2023

@nikush9 Niečo podobné som mala aj ja. Sekcia v 35 týždni. Hojenie rany bolo pre mňa od začiatku zvláštne. Na JIS-ke mi rana začala krvácať. Nejako to dali do poriadku. Vtedy som to ešte veľmi nevnímala. Okolo rany som po pár dňoch cítila tvrdnutie. Lekári tvrdili že je to OK, to sa vstrebe. Nič ma nebolelo, dokonca ani lieky proti bolesti som nepotrebovala (čo sa aj trochu čudovali). Fungovala som hneď na druhý deň. Keďže malá bola narodená skôr, priberala veľmi pomaly, boli sme stále v nemocnici. Na 10 deň ráno som sa nevedela ani len posadiť. Zavolali primára a do hodiny som už bola na sále. Museli znova všetko vyčistiť. Na 4 deň nás už prepustili. Potom mi rana ešte týždeň mokvala. Stačilo ju len čistiť betadinom a sterilne prekrývať, prípadne čo najviac vetrať. Želám skoré uzdravenie aby ste si mohli s bábätkom čo najviac užívať.

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
Zobraz