Mam 5 mes. po porode,este som na kontrole nebola,nemam kedy..kojim a bola som sice objednana na presnu hodinu,ale sestricka mala jaksi nacas,uprednostnila baby v cakarni,tak som sla prec....inak sa citim dobre,menzes bol raz cca 7-8 tyzdnov po porode.Odvtedy vobec.Chcem sa spytat,ake nastavaju komplikacie po porode,co dr. sleduje?Aby som nieco nezanedbala.
lubec, ja by som na tú kontrolu išla čo najskôr, doktor Ti povie, či je všetko v poriadku po pôrode
lubec, urcite chod na kontrolu...mne dr pozrela sitie, ze sa zahojilo....a pozrela ma zvnutra...cele to trvalo asi minutu, nemas sa coho bat..... 🙂 ja som sa bala a ani som poriadne nevedela, ze ma vysetruje 🙂
ahoj ja som bola na kontrole u lekara az po 6 mesiacoch po porode sestricka ma troska sfukla ale inac v pohode,
ja som bola po 6 tyždnoch ako mi kazali 🙂 zodpovedne,ved ide o moje zdravie...
tak to by si mala ísť čím skôr, aby si náhodou niečo nezanedbala. Ja som bola hneď po 6 týž., dr. pozrie či je všetko tak ako má byť. K bábätku si na chvíľku niekoho zavolaj, veď veľa žien kojí 😉
jarabicka • 22. sep 2009 o 13:04
Baby chcem sa vás opýtať, brali vám stery a robili sono prsníkov na kontrole po pôrode?....
hanka274 • 22. sep 2009 o 13:09
jarabicka, skus v fore-porod /pred, pocas, po/...
mne nerobili sono a stery neviem co su...vytery?? alebo?
zuza.m • 22. sep 2009 o 13:11
mne tiež nie aj ked som tam nebola hned po 6tich tyždnoch
jasminet • 22. sep 2009 o 13:19
ja som bola 9 tyzdnov po porode a robila mi iba vag. utz, ziadne sono prsnikov ani vyter
wali • 22. sep 2009 o 13:37
ani mne nic take nerobili, akurat po vysetreni mi dr povedal, ze mam prist o pol roka klasicky na vysetrenie, ze vtedy spravi vytery
titkovamiriam • 22. sep 2009 o 17:37
nie len kontrolu po 6t. a stery potom na preventivke
lienockaa • Včera o 13:32
nie, len normalne vysetrenie po sestonedeli..cytologiu-stery z krcka a gyn sono mi robili az na preventivke, t.j. cca rok a nejaky ten mesiac po porode..sono prsnikov sa robi az po ukonceni dojcenia, co som ja este stale neukoncila, teda ho spravene nemam ani vramci preventivky..
monkap • Včera o 13:34
nie, iba vag. utz ... stery az na preventivnej ...
etnicka • Včera o 17:52
mne robila doktorka aj cytologiu + utz maternice.
ja som bola az dnes a to ma maly uz 3 mesiace a v poho, hoci nic prijemne;
trosku som vsak po prehliadke spinila, tak dufam, ze je to normalne!
no tak dievca najvyssi cas tam zbehnut - prva kontrola po porode byva hned po sestonedeli a dr. kontroluje ako sa zavinula maternica