Komplexy zo vzhľadu

mesiacikluna
6. jan 2023

ahojte, máte tu niekde nejakú poradňu alebo skupinu kde by som mohla riešiť to, že mám komplexy zo svojho vzhľadu ? :( tu MK

lenka7477
6. jan 2023

ved prelúskaj zoznam skupín

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@lenka7477 pozerala som ale nič také som nenašla, všetko také kde sa riešia deti a podobne alebo kočíky a tak

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna ved sa vyrozpravaj tu, mozno ti poradime 🤷‍♀️

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis tak skús niečo poradiť 🙂

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna Co konkretne ti na sebe vadi?

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis výška (i ked to nezmením :( ) vlasy, celkovo ako vyzerám na tvári a to, že nie som síce tučná ale mám možno tak 5-6 kíl navyše a ťažko sa mi chudne :(

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna 5-6 kil je nic..to si kludne mozes aj nechat, ak tie kila vies predat 🙂 ja tiez nemam idealnu vahu, mam vacsi zadok, ale muzi to vobec neriesia, skor naopak...vela muzov ma rado vacsie zadky, ja cvicim, takze okrem tuku je aj gulaty, namiesto aby som ho zakryvala, na just nosim oblecenie, v ktorom vynikne zadok a zvyrazni sa moj uzky pas, napr uzke sukne..a s vlasmi sa vacsinou da nieco robit, aj celkovo s vizazou - obocie, spravny make-up..ak chces posli mi do ss fotku

stanulienkat
6. jan 2023

@mesiacikluna 5-6 kil mas za par tyzdnov dole a mozes v lete machrovat. Na xicht sa vyber k vyzazistke a nech ta nauci licit. Vlasy zver kadernicke. Neverim, ze z teba nic nevykuzlia. Aj tu je baba na krasne premeny. Neviem, ci sa nevola @sheredy

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

tak ale sú veci čo nezmením lebo črty tváre sa zmeniť nedajú, narodila som sa tak :( a ja ani neviem z čoho to pramení :(

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis
@dadis tak iste každý má nejakú preferenciu ale mne sa to nepáči :( netvrdím, že chcem byť vyziabnutá ale vadí mi, že mám veľkú riť a citím sa veľmi nepohodlne :(

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

i ked veľa ľudí mi hovorí, že som pekná lebo ano nemám ani akné ani vyrážky ani nič a som symetrická aj zuby mám krásne ale ja mám taký typ postavy presýpacích hodín a mne sa to nepáči, neznášam to

teleskop
6. jan 2023

@mesiacikluna KOMPLEX ZO Vhladu nie je tovj problem, tvoj problem je nizke sebavedomie a problem so sebaprijatim ktory ti sposobila rodina alebo socialne prostredie v ktorom si vyrastala, an tom popracuj, googlit vies.

viestta
6. jan 2023

@mesiacikluna myslím si, že tvoj problém prijať samu seba a milovať sa. Nehľadaj diskusné fóra, pohľadaj sinpsychoga, ktorý ti pomôže nájsť cestu k sebe samej. Pretože z toho co o sebe si pekná žena, len máš na seba neprimerane nároky. A keď budeš sama seba ľúbiť a budeš sebavedomá, tak budú aj tvoje vzťahy k okoliu lepšie.

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@viestta tak ale neviem ako sa mať rada, a zase zhodiť 5- kil nie je nereálne aj ked pre mňa ťažké, ale snád to pôjde ale ano isté veci su nerealne

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@teleskop problém je že neveim odkiaľ to mám, lebo ja sa neporovnávam s celebritami, mám síce instagram ale celebrity tam ani nesledujem, ale nemám sa rada

viestta
6. jan 2023

@mesiacikluna každý si musí nájsť vlastnú cestu, a tu pomôže nájsť dobrý psychológ keď ju nevie nájsť sam

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna Podla vsetkeho si pekna baba. Problem nebude vo vzhlade, ale v sebaprijati. V zivote priberies aj 10-15kg, ked bydes cakat doeta, tvoje telo zrazu nebude ako predtym a mozno ani potom. Co s tym budes robit? Jasne, vzdy sa treba snazit zo seba spravit najlepsiu verziu seba, ale ak mas postavu predypacich hodin, tak to moze byt pekna drina a odriekanie chciet maly zadok - a s neistym vysledkom, lebo ti schudnu, ruky, prsia, ksich a zadok stale nic 😀😀.. nechces sa radsej prijat a mat ten zadok rada, cvicit ho do peknych tvarov? Chalan, co ho bude zboznovat sa iste najde...ale ty asi nechces byt iba dievca, ktore muzi zboznuju, posexuju a nechaju. Zameraj sa skor na vnutorne kvality, aby si ta muzi zamilovavali preto, aka si baba..

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis tak iste ale zase aj ja sa potrebujem cítiť so sebou dobre :( a jasné výzor nie je všetko ale aj na tom záleží, má to vplyv na to ako vnímame iných, zase niečím človek zaujať a nemám rada svoj typ postavy, isté to ako mám stavané kosti nezmením ale schudnutím sa niečo zmení :(

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis a riť cvičiť nechcem lebo sa mi nepáči ako to vyzerá, hnusí sa mi to a neznášam sa za to :( a celkov mám aj také, dobre vyslovene tučné nie ale hrubšie stehná, a nie medzeru medzi stehnami nechcem, ani by som to nedocielila ale chcem nejako vyzerať a dobre sa cítiť a nosiť veci čo sa mi páčia ale moja postava to nedovoľuje, zle by to vyzeralo

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis a zase keby cvičím tak by sa akoby zväčšil a toja nechcem :(

katka700
6. jan 2023

@mesiacikluna Taká poradňa by sa zišla lebo nepoznám babu čo nemá aspoň jeden drobný vzhľadovy komplexik 😥 Vždy som bola z tých škaredsich neatraktivnych a mala naivnu predstavu že keby som vyzerala tak alebo onak tak mám o 200 percent lepší život. Vieš čo ma šokovalo? Stretla som veľa pekných báb i doslova nádherných krásavic a namiesto toho aby si užívali život každá mala nejakú tú svoju vec s ktorou bola nespokojná a chcela ju zmeniť.
Ani body pozitivity nepomohla. Predstav si situáciu ako z rozprávky. V lese/nákupnom centre/niekde inde je dobrá víla ktorá mávnutím čarovného prútika môže zmeniť čokoľvek chceš, zväčšiť prsia, zahustit vlasy, odstrániť vrásky, celulitídu, narovnat zuby, zmenšiť nos...... Myslíš že by sa našla žena ktorá by povedala, nie ďakujem som so sebou spokojná, milujem každé svoje kilo, striu a vrásku? 😂
Každá máme niečo s čím nie sme spokojné. Sú veci ktoré sa (okrem drastickych zásahov) zmeniť nedajú - črty tváre, typ postavy, kvalita vlasov, ale vhodnou starostlivostou, kozmetikou, cvičením, dobre sediacim oblečením sa dá vytvoriť veľmi pekný až dokonale atraktívny vzhľad.
Skús si pozrieť kibeho typy postáv, identifikovať aký si typ, aké strihy oblečenia pristanú tvojmu tipu postavy. Ak sa ti páči nejaké oblečenie a nevyzerás v ňom dobre tak je to najskôr tým, že je vhodné pre úplne iný typ postavy a nech by si akokoľvek cvičila a hladovala aj tak v ňom dobre vyzerať nebudeš. Ale sú stovky strihov, materiálov a vzorov, ktoré sadnú práve tebe a budeš v nich vyzerať úžasne 😊

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@katka700 dakujem 🙂 važím si komentár a táto časť ,,Ak sa ti páči nejaké oblečenie a nevyzerás v ňom dobre tak je to najskôr tým, že je vhodné pre úplne iný typ postavy a nech by si akokoľvek cvičila a hladovala aj tak v ňom dobre vyzerať nebudeš." ako do sistej miery súhlasím a nechcem sa nikomu smiať alebo znevažovať, každý sme nejkaý ale zase keby mám obezity alebo som tučná, tak by som obtihanuté veco nosiť nemohla alebo kratšie nohavice, nemyslím také čo by mi bolo vidno všetko ale také dajme tomu do polky stehien by šlo 🙂 čiže z časti súhlas a z časti nie 🙂

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna Ano, presne to sa ti snazim
vysvetlit - sama so sebou sa citit dobre..nie s inou postavou a inym zadkom - ale mat sa rad, znamena, ze sa citis dobre s tym, co mas..nemusis mat velky zadok, ak sa ti nepaci, ved ono to ani tak lahko nejde..ale rychlym chudnutim stratis svaly a sice budes mat mensi objem zadku a stehien, ale budu roztrasene a s celulitidou a tvoje prsia sa zmensia a mozno stratia na pevnosti - lebo mas vyzerat prirodzene inak , tak ako vyzeras....tak to konecne prijmi, ze si zena so zadkom a zacni si ho hyckat a mat ho rada 😀

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis ale nedá sa to hnusí sa mi to a zase ja chcem len tak 6-7 kíl čo také hrozné nie je

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna Ako sa ti hnusi, ked lezis v posteli a zaspavas, daj si ruku pod pyzamo a hladkaj si ho, po sprchovani si ho kremuj, obzeraj si ho v zrkadle, v nohavickach, pyzamku, sukni, dzinsoch..daj pozu 🙂 ja to tak bezne robim 🙂 Musis si na neho zvyknut, nemyslim si, ze vyzera zle, ked potrebujes schudnut 5kg

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis a zgrcla by som sa :D

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna 😀😀, presne to poznam, vies ako ja som kedysi neznasala svoj zadok 😂😂😂 teraz ho milujem

mesiacikluna
autor
6. jan 2023

@dadis ale mňa aj obťažovali čiže je to jedna z príčin ale neznášam to, proste chcem shcudnúť ale men to ide dosť ťažko

dadis
6. jan 2023

@mesiacikluna Tak ale toto neodstranis chudnutim, najlepsie je toto riesit u psychologa 😔

katka700
6. jan 2023

@mesiacikluna V podstate s tebou súhlasím ale čo sa týka obtiahnutych vecí, neviem či myslíme to isté.
Napríklad ja obtiahnutu vec chápem ako niečo tak tesné že sa do toho treba pomaly napchať lyžicou na topánky, väčšinou je to odev o 1-2 čísla menší a nevyzerá to dobre na nikom ani na supermodelke.
Potom sú veci priliehavé, vkusne kopírujuce postavu z kvalitného materiálu . Niektorí ľudia (a nemusia mať nadváhu môžu byť aj pomerne štíhli) majú geneticky danú hrubšiu vrstvu podkožného tuku, preto sú pre nich vhodnejsie priliehavé veci z kvalitného hrubšieho úpletu. Určite si mala možnosť vidieť štíhlu ženu v tričku z tenkého polyesteroveho úpletu ktorej na chrbte vyrobil nevzhladne faldy. To neznamená, že bola tlstá, bola len nevhodne oblečená. Pri vhodne zvolenom materiáli a strihu si môže priliehavé šaty, top, sukňu dať aj žena z plus size kategórie a vyzerať dobre 😊