Ahojte.. Dlhšie ma trápil kašeľ dusivy, drazdivy. Trvalo to možno pol roka. Dr to nejako neriešila .. Ustupilo to, no stále ma prenasleduje unava. Krvné vysledky mam veľmi dobre, ale predpokladám že len tie bežné nic navyše. Mamina mala problémy so štítnou žľazou, rovnako to ma jej sestra. Tatkovi nedavno diagnostikovali rakovinu.. Pre svoj vnútorný pokoj by som sa chcela objednať niekam súkromne na komplexné vyšetrenie etela. Viete mi niečo odporučiť? 🙂🙏
@khuliniova ja odporucam onkologicky ustav sv. alzbety, za 360 eur ci kolko ta vysetria takmer na kompletku
@zmrzlinka2021 http://www.ousa.sk/sk/prevencia-a-pzs nasla som správne?
@viestta ďakujem, idem popozerať
@khuliniova ano, a daj si tam objednavanie sluzieb a tam mas ponuky. Niekde k tomu by mal byt aj popis, co ktory balicek obsahuje
@zmrzlinka2021 na objednavanie som sa dostala aj nazvy balickov ale co ktory obsahuje neviem vôbec nájsť..
@zmrzlinka2021 mňa to tiež zaujalo, ale veru nevidím tam žiadnu ponuku balíčkov, pomôžeš, prosím?
@panelacikova pozri http://www.ousa.sk/sk/prevencia-a-pzs/preventiv...
Ja som s nimi velmi spokojna. Za doobedie mas vsetky vysetrenia za sebou
@panelacikova nalavo tam mas aj tie popisy
@zmrzlinka2021 no toto som napokon našla. ale vysvetlenie k tomu, čo obsahuje univerzal napríklad....
@panelacikova vlavo klikni na preventivne prehliadky a tam to mas rozpisane vo formate pdf
@zmrzlinka2021 Ďakujem pekne!
@zmrzlinka2021 super ďakujem. Cim drahší balik tym asi vacsi obsah.. Môžem sa opýtať ktorý balík si absolvovala?
@khuliniova "standard" kvoli tomu, ze je tam aj vysetrenie stitnej zlazy
@zmrzlinka2021 tiež ma zaujal standard. prosím ťa, ako dlho to trvá? niekoľko dní? či len hodín? lebo je tam toho dosť v tom balíčku
@panelacikova hodin - prides asi 07:30 rano a odchadzas okolo 11:30. Tam vyslovne ides z ordinacie do ordinacie, maju presny pocet ludi objednanych, cize ziadne cakacky, max niekde 10-15 minut
@zmrzlinka2021 a mala si naozaj dojem, že vyšetrenia prebehli maximálne zodpovedne a dôkladne?
@zmrzlinka2021 dneska som sa objednala, 25.7 mam termín. Tak spm veľmi zvedavá.. 🙂
@khuliniova super, potom napíš, či si bola spokojná
@panelacikova dojem som mala, ale nie som lekarka
@zmrzlinka2021 rozumiem.
@khuliniova a môžem ťa potom poprosiť, či by si napísala či už sem, prípadne IP, ako to prebiehalo? ak teda máš možnosť porovnať s bežným zdravotníctvom? Ďakujem
@panelacikova tak bezne zdravotnictvo u mna nena velky úspech.. Keby mam ist na taketp vysetrenia cez obvodni dr predpokladam zeby to nebolo ani možné a akeby ano verim zeby to trvalo pol roka minimálne.. Takze potom napíšem môj dojem 🙂
@khuliniova Budem rada, keď sa ozveš. ide o to, že ja mám fantastického OL a napríklad rôzne bolesti a všeličo iné (to je nadlho) a on sám mi napríklad navrhol komplexné vyšetrenie v PN v ústave reumatologických chorôb, ani som netušila, že taký existuje 😀 a tam ma z hľadiska reumatologických ochorení vzali fakt od hlavy po päty. tým chcem povedať, že ja mám na lekárov práveže dobrú trefu, aj neurologičku mám super, aj iných, no len.... problémy a bolesti ostávajú a ja už neviem, kam z konopí :( preto už uvažujem aj o horších alternatívach a zaujíma ma, do akej hĺbky tie vyšetrenia robia. ozvi sa teda potom, prosím, hoci aj cez IP 🙂 držím palce!
@panelacikova ahaaa a ak sa smiem pytat o ake bolesti ide? Ja som po porode a aj teraz mavam bolesti priserne hlavy, kolien noh a zaťažené dýchanie a mam to z chrbtice.. Nikdy som s tym u dr nebola ale chodila som cvicit k fyzio a teda neviem si vynachvalit. Ci by ti nepomohlo skor nieco takéto.. Ďakujem.. Ozvem sa, snad nezabudbem
@khuliniova riešila som aj tieto veci, mám aj MR chrbtice a krčnej chrbtice, všetko OK. viem o tom, že mám chronickú boreliózu už roky, zatiaľ zvaľujem celé svoje bolesti (celého tela) na ňu, lebo je proste chronická a problémy vypuknú vždy po oslabení imunity. ale zaujala ma táto možnosť vyšetrenia, žeby som si to ešte prípadne potvrdila, že nejde o nič vážne (teda borelka je vážna, ale dá sa držať na uzde ako-tak).
@khuliniova teda, aby som sa dobre vyjadrila. u mňa nejde len o hlavu či dýchanie, ale aj o bolesti svalov, kĺbov a hlavne, bolesti v brušnej dutine. také migrujúce, stále niekde inde. častokrát končím na pohotovosti s podozrením na slepák, nič sa nepotvrdí. proste otras. to brucho ma hnevá najviac. na gastre je tiež všetko OK až na reflux. tak to uzatvorili ako dráždivé črevo.... lenže ja mám bolesti aj keď som plná, aj keď som vyprázdnená, aj keď stres mám, aj keď nemám, prakticky denne sa nejaká ozve :( jediné, čo ma utešuje, že by nemalo ísť o nič vážne je to, že to trvá už roky. je to hrozne vyčerpávajúce a obmedzujúce
@panelacikova
@khuliniova oni sa hlavne sústredia na skoré odhalenie onko ochoreni. Kolegyni tak zistili nádor, žiaľ ako 38 ročná zomrela
@zmrzlinka2021 no veď práve. ja by som sa tam objednala asi vyslovene na brušnú dutinu + črevá, len neviem, či sa to dá takto nakombinovať. poprípade tam skúsim zavolať...
Diagnostické centrum v Šaci. Maju rôzne balíky