Komplexná analýza zdravia

leria
7. feb 2013

ahojte 🙂 chcela by som sa opýtať či ste niektorá z vás niečo také absolvovali, vyzerá to lákavo, no aj tak nerada by som naletela na nejakú blbosť...
http://www.zlavomat.sk/zlava/29819-komplexna-an...

xlucia
7. feb 2013

@leria je to blbost ako mraky. kazde vacsie mesto ma poradne zdravia pre vsetkych ludi zadarmo. malo sa o tom vie. tam sa ti odbornik venuje min. dve hodiny .... tam chod
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...

este je jeden typ, ale to teraz nemam cas hladat, tiez je to zadara, podmienkou je objednat sa a prist nalacno kvoli odberu krvi

sissy27
7. feb 2013

@leria spravia ti analýzu, zistia kopec "chorôb", ktoré samozrejme vedia vyliečiť len a len oni a samozrejme sa za to niečo platí, keďže sú jedineční... stačí ti to takto? 😎

zvedavamt
7. feb 2013

Jasne,ze kazdy kto nieco taketo ponuka ma hned v zalohe aj nie najlacnejsie pripravky, ktore zarucene pomozu - vytiahnut z penazenky evriky akurat tak.
Pokial niekomu nepovedia ako sa k chorobe dopracoval a co vsetko ma vo svojom zivote / strava,pitny rezim,zivotny styl .../ zmenit,aby v tom nepokracoval,tak mu ziadny zazracny prostriedok nepomoze.
Mama kupovala caje a tabletky na DNU ale kym neprestala jest šunčičky a ine polotovary, tak jej to bolo na ... zas len tahanie z penazenky.
Vidim takychto liecenia chtivych ludi každy rok na ezoterickom festivale,kam chodim s pijavkami ako chodia s novonadobudnutou nadejou a strngotaju so zazracnymi flastickami v igelitke, ktore kupia hned po nejakej diagnostike na doporucenie. Su tam kazdy rok,ale zeby boli zdravsi? 😒
Nechaju si pchat do nosa sondy, prikladat napojene pliesky na telo ...len aby prekryli to,co uz davno vedia,ale nechcu si priznat, ze by nemali pit/jest,alebo mali...

zvedavamt
7. feb 2013

a este som zabudla, ked byva ponuka od Centrum zdravia,tak je to obycaje herbalife
a ekoprogram je Amway
😀

viacnezsperk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kardioklub
14. mar 2013

@leria
Absolútne súhlasím - ako predseda Kardioklub SK dostávam každý týždeň ponuku na nejakú "špecialitu" v oblasti zisťovania zdravotného stavu. Najviac ma mrzí to, že prezentované prístroje nemajú certifikáciu ISO 13845 SGS, čo je certifikát zabezpečujúci, že skutočne ide o medicínske zariadenie, ktoré je možné používať v oficiálnych medicínskych zariadeniach.
Stretli sme sa aj s tým, že sa obchodníci s doplnkami výživy dostali k takýmto zariadeniam, a výsledky vyšetrení "sproste" zneužili na predaj svojich produktov bez ohľadu na samotné výsledky vyšetrení - bežný človek takýmto výsledkom nerozumie a spolieha sa na výklad "odborníka-predadajcu", že to čo hovorí je aj pravda.
Žiaľ, je to súčasná neprehľadná situácia v zdravotníctve, ktorá ženie chorých ľudí do rúk "skoroodborníkom" ! Tvoja opatrnosť je tade na mieste !!!!
Druhá vec je, že solídny zdravotnícky pracovník - vedec, neposkytne výsledok svojej dlhoročnej práce niekomu, kto sa takto "hyenisticky" správa k ľuďom. Sme radi, že Kardioklub SK má kredit spoľahlivého zdravotníckeho partnera, je členom Svetovej pacientskej organizácie (ako jediná pacientska organizácia zo Slovenska - nie je tam ani Liga proti rakovine !!! ). Vďaka tomuto kreditu sme získali výhradné certifikované práva na vykonávanie a distribúciu medicínskeho vyšetrenia DANTEST - viac na www.kardioklub.sk , ktoré sme získali priamo od Prof. Dr. Daneva z Kanady.

Biorezonancia je vynikajúca vec, ale nie všetci dokážu aplikovať biorezonančné vyšetrenia a následne aj biorezonančné terapie - preto ešte raz, tvoja opatrnosť je na mieste.

Veľa zdravia a šťastie na odborníkov želá Kardioklub SK