Ahojte,
chcem sa spýtať ci si viem dat spraviť niekde kompletný rozbor krvi. Dlhe roky som vegetarian a taktiež som dlho brala antidepresiva a cítim ze sa znova začínam cítiť zle. Viem ze strava môže mat vplyv na psychiku tak by ma zaujímalo ci nemôžem mat nedostatok nejakých vitamínov pripadne zle hodnoty stresových hormónov. Pripadne co by som mala dat otestovat ?Kortizol, železo, vitamín B...?Nasla som na internete test "zla nalada" kde sa testuje Cholesterol, Kortizol, Metanefrín, Serotonín. Myslíte že to stačí alebo ešte nejaké iné ukazovatele?
Ďakujem za rady.
Medirex ma rozne balicky pre samoplatcov, skus pozriet
A to na preventívku nechodíš? Načo máš obvoďáka?
@vulka obvodný ale robí základné vyšetrenie a ja sa pýtam na podrobnejší rozbor krvi a aj na to co by bolo dobre si dat vyšetriť 👍
@mb2021 ďakujem pozriem aj tieto 👍
Nedostatok vitamínov a minerálov Ti zistí aj obvoďák a ak máš problémy, ktoré spomínaš, tak aj množstvo kortizolu Ti vie zistiť.
@vulka obvodak má veľmi obmedzené možnosti dávať takéto odbery krvi a už vôbec nie kortizol.
Autorka , daj si odobrat železo, folát, serotonín minerály, krvný obraz a z biochémie ti už v labáku poradia. Zavolaj do medirexu.
@stanulienkat ďakujem skúsim tam aj zavolať co ešte by poradili 👍👍 ďakujem
Toto by aj mna zaujimalo