Ahojte,máte už niekto 2 dávky astry a 3. dávku pfizeru? Ako Vám bolo po tom pfizeri? Ďakujem
@jancikaw jedno s mojich deti - prva davka Astra, druha Pfizer. Po Astre 3 dni horucky, unava, 2 dni v posteli, treti uz ako tak. Po Pfizeri vobec nic.
Pozri si na ig profil genotipos ma o tom rozsiahle story
@miriam11 a teba, že keď ti praskne žalúdočný vred nebude pre teba miesto v nemocnici,lebo je plna kovid pacientov .Z vlastnej skúsenosti nie vred ale žlčníkový kameň ,kruté bolesti a poslali mi manžela domov že niet miesta( konkrétne Poprad)Poslali do Lubovne,tam koli covidovym zrušili všetky plánované zákroky ,tak trpí o liekoch doma,a čaká kým sa situácia zlepší 😰
@kakakina a zaujima vobec niekoho, ze vlada, konkretne ministerstvo zdravotnictva je plne zodpovedne pri tejto horozostrasnej pandemii zabezpecit a zaplatit zdravotnicky personal a lozka a nie sa pozerat so zalozenymi rukami na odchod tisicov zdravotnikov po 1-2 vlne do zahranicia alebo do predcasneho dochodku? Mohli postavit nemocnice, mohli zaplatit personal ak by to bolo take vazne. Namiesto lotérie a nezmyselnych AG testov, nezmyselneho hromadneho testovania minuly rok za milardu EUR, mali priestor konat! Je maximalne scestne dosledky zhadzovat na nezaockovanych ludi.
@sylvia_123 máš pravdu nezaujíma .Tak ako nezaujíma ani ministerstvo dopravy,školstva kultúry .A nie len tuto,aké všetky predošlé vlády videli len svoje potreby a zachraňovali hlavne seba,z peňazí štátu 😰.
@kakakina vies, ja som z rodiny zdravotnikov, 2 odisli zo zdravotnictva do zahranicia pred 2 mesiacami, 1 dal vypoved a este do novembra sluzi v nemocnici. myslis, ze ich niekto v nemocnici priamo na covidovom odd. prosil o to, aby ostali lebo pandemia, myslis, ze sa pokusili vynalozit aj financne prostriedky, aby ostali? Ani sa nebavili, pustili takto tisicky zdravotnikov... za tuto situaciu je zodpovedna vlada a vsetci pacienti, ktori potrebuju liecbu, operaciu a pod. su obycajni rukojemnici a niekomu to takto vyhovuje.. treba sa hnevat na vladu a nie sa stvat ohladom ockovania. Ockovanie je dobrovolne, je to kazdeho osobna vec ci sa zaockuje ci nie.
@jancikaw ahoj, ja mam prvé 2 davky astry a v nedeľu som dostala 3 dávku Pfizer. V nedeľu a pondelok ma bolela ruka (dosť, nemohla som ju zdvihnúť úplne) ale inak bez iných nežiadúcich účinkov (zatiaľ... uvidíme výsledok asi až rokmi)
@miriam11 Ano mas pravdu zijem v strachu, ze ja a moji blizki nedostanu potrebnu pomoc v nemocnici, ked ju budu potrebovat, lebo nezodpovedni ludia voci spolocnosti ako ty, v nich budu zaberat nemocnicne lozka a na normalnu liecbu nebude personal. Uz teraz sa vsetko toci okolo covidu a normalni pacienti mozu aj zomriet...
@danusskaaa ja idem v sobotu na 3. Astry som zvládla v pohode,tak dúfam,že aj pfizera.
@pandorra akoze neočkovaný sú nezodpovední a očkovaní si zodpovedni keď nemusia dodržiavať žiadne káranteny testovania keď su v kontakte s pozitívnym oni sú zodpovední že môžu prenášať a šíriť nákazu ďalej ? Je kopec takých ktorí kašlu na testy a pekne ďalej si žiju život ,ďalej pracujú a sú bezpriznakovy a možno šíria ďalej a ani to nevedia a neriešia? Počas druhej vlny nebolo očkovanie a boli sme na Tom lepšie...asi to očkovanie až taký účinok nemá..sú štáty kde majú 80% zaočkovanost a sú na Tom rovnako ako my...viete že v nemocniciach sú aj očkovany a že aj očkovany zomieraju? To že je niekto očkovany neznamená že je nesmrteľný a nikde nieje napísané že bude mať ľahký priebeh...nechápem že ďalej ľudia toto riesia ,myslia si že očkovaní je dačo viac a ma pravo urážať alebo vyčítať niečo neočkovaným je to každého rozhodnutie či sa dá či sa nedá očkovať...
@jancikaw zvládla som v pohode všetky dávky, 2x astra, po prvej dávke len únava a spavosť, po druhej mierna bolesť ramena, inak nič, teraz pfizer, bolesť ramena, inak vôbec nič. Máme babku, takmer 94 rokov, 3x pfizer, po prvej dávke mierna bolesť ramena, inak vôbec nič.
@miriam11 prečo máš pocit, že očkovaní žijú v strachu? Ja teda ani náhodou, naopak. Tiež som si pred rokom myslela, viac menej som tomu verila, že mladý, zdravý človek, ktorý nikdy nebýval chorý, nebral žiadne lieky, nemôže skončiť v nemocnici na kyslíku a žiaľ stalo sa.
@jancikaw ahoj, aj mna to zaujima,mam taktiez 2 davky astry a idem na 3.davku pfizer