Kombinácia vakcín proti Covid-19

jancikaw
17. nov 2021

Ahojte,máte už niekto 2 dávky astry a 3. dávku pfizeru? Ako Vám bolo po tom pfizeri? Ďakujem

martulik6
17. nov 2021

@jancikaw ahoj, aj mna to zaujima,mam taktiez 2 davky astry a idem na 3.davku pfizer

simsalabim
17. nov 2021

@jancikaw jedno s mojich deti - prva davka Astra, druha Pfizer. Po Astre 3 dni horucky, unava, 2 dni v posteli, treti uz ako tak. Po Pfizeri vobec nic.

miriam11
17. nov 2021

@jancikaw zaujímajú vás aj nežiaduce účinky, ktoré sa môžu prejaviť po dlhom čase od podania vakcíny? Zvláštne, že nie.

dominika_sk
17. nov 2021

Pozri si na ig profil genotipos ma o tom rozsiahle story

kakakina
17. nov 2021

@miriam11 a teba, že keď ti praskne žalúdočný vred nebude pre teba miesto v nemocnici,lebo je plna kovid pacientov .Z vlastnej skúsenosti nie vred ale žlčníkový kameň ,kruté bolesti a poslali mi manžela domov že niet miesta( konkrétne Poprad)Poslali do Lubovne,tam koli covidovym zrušili všetky plánované zákroky ,tak trpí o liekoch doma,a čaká kým sa situácia zlepší 😰

pandorra
17. nov 2021

@miriam11 dufam, ze ked budes mat vazny priebeh covidu nepojdes do nemocnice a nebudes zaberat miesto tym ludom, ktori to skutocne potrebuju...

miriam11
17. nov 2021

@pandorra som si istá, že vazny priebeh mat nebudem. Veríš? Ty si stratený prípad... Nič nechápeš, čo som tým myslela. Zi si i v strachu naďalej a bojuj 🙈

sylvia_123
17. nov 2021

@kakakina a zaujima vobec niekoho, ze vlada, konkretne ministerstvo zdravotnictva je plne zodpovedne pri tejto horozostrasnej pandemii zabezpecit a zaplatit zdravotnicky personal a lozka a nie sa pozerat so zalozenymi rukami na odchod tisicov zdravotnikov po 1-2 vlne do zahranicia alebo do predcasneho dochodku? Mohli postavit nemocnice, mohli zaplatit personal ak by to bolo take vazne. Namiesto lotérie a nezmyselnych AG testov, nezmyselneho hromadneho testovania minuly rok za milardu EUR, mali priestor konat! Je maximalne scestne dosledky zhadzovat na nezaockovanych ludi.

kakakina
17. nov 2021

@sylvia_123 máš pravdu nezaujíma .Tak ako nezaujíma ani ministerstvo dopravy,školstva kultúry .A nie len tuto,aké všetky predošlé vlády videli len svoje potreby a zachraňovali hlavne seba,z peňazí štátu 😰.

sylvia_123
17. nov 2021

@kakakina vies, ja som z rodiny zdravotnikov, 2 odisli zo zdravotnictva do zahranicia pred 2 mesiacami, 1 dal vypoved a este do novembra sluzi v nemocnici. myslis, ze ich niekto v nemocnici priamo na covidovom odd. prosil o to, aby ostali lebo pandemia, myslis, ze sa pokusili vynalozit aj financne prostriedky, aby ostali? Ani sa nebavili, pustili takto tisicky zdravotnikov... za tuto situaciu je zodpovedna vlada a vsetci pacienti, ktori potrebuju liecbu, operaciu a pod. su obycajni rukojemnici a niekomu to takto vyhovuje.. treba sa hnevat na vladu a nie sa stvat ohladom ockovania. Ockovanie je dobrovolne, je to kazdeho osobna vec ci sa zaockuje ci nie.

danusskaaa
17. nov 2021

@jancikaw ahoj, ja mam prvé 2 davky astry a v nedeľu som dostala 3 dávku Pfizer. V nedeľu a pondelok ma bolela ruka (dosť, nemohla som ju zdvihnúť úplne) ale inak bez iných nežiadúcich účinkov (zatiaľ... uvidíme výsledok asi až rokmi)

pandorra
17. nov 2021

@miriam11 Ano mas pravdu zijem v strachu, ze ja a moji blizki nedostanu potrebnu pomoc v nemocnici, ked ju budu potrebovat, lebo nezodpovedni ludia voci spolocnosti ako ty, v nich budu zaberat nemocnicne lozka a na normalnu liecbu nebude personal. Uz teraz sa vsetko toci okolo covidu a normalni pacienti mozu aj zomriet...

jancikaw
autor
17. nov 2021

@danusskaaa ja idem v sobotu na 3. Astry som zvládla v pohode,tak dúfam,že aj pfizera.

miriam11
17. nov 2021

@pandorra to, že sa nechcem zaočkovať neznamená, že som nezodpovedna! Ockovani sú tiež v nemocnici a tiež umieraju. Tak netrep kraviny, ktoré más z TV sprav. Opatrenia dodržiavam, tak ako sa opovazujed ma nazvať nezodpednou, len preto, že odmietam Experiment.

certica22
17. nov 2021

@pandorra akoze neočkovaný sú nezodpovední a očkovaní si zodpovedni keď nemusia dodržiavať žiadne káranteny testovania keď su v kontakte s pozitívnym oni sú zodpovední že môžu prenášať a šíriť nákazu ďalej ? Je kopec takých ktorí kašlu na testy a pekne ďalej si žiju život ,ďalej pracujú a sú bezpriznakovy a možno šíria ďalej a ani to nevedia a neriešia? Počas druhej vlny nebolo očkovanie a boli sme na Tom lepšie...asi to očkovanie až taký účinok nemá..sú štáty kde majú 80% zaočkovanost a sú na Tom rovnako ako my...viete že v nemocniciach sú aj očkovany a že aj očkovany zomieraju? To že je niekto očkovany neznamená že je nesmrteľný a nikde nieje napísané že bude mať ľahký priebeh...nechápem že ďalej ľudia toto riesia ,myslia si že očkovaní je dačo viac a ma pravo urážať alebo vyčítať niečo neočkovaným je to každého rozhodnutie či sa dá či sa nedá očkovať...

certica22
17. nov 2021

@miriam11 Suhlasim👏👏👏👏

elizabet173
17. nov 2021

@jancikaw zvládla som v pohode všetky dávky, 2x astra, po prvej dávke len únava a spavosť, po druhej mierna bolesť ramena, inak nič, teraz pfizer, bolesť ramena, inak vôbec nič. Máme babku, takmer 94 rokov, 3x pfizer, po prvej dávke mierna bolesť ramena, inak vôbec nič.

elizabet173
17. nov 2021

@miriam11 prečo máš pocit, že očkovaní žijú v strachu? Ja teda ani náhodou, naopak. Tiež som si pred rokom myslela, viac menej som tomu verila, že mladý, zdravý človek, ktorý nikdy nebýval chorý, nebral žiadne lieky, nemôže skončiť v nemocnici na kyslíku a žiaľ stalo sa.