Kombinácia liekov

bobuema
26. dec 2023

Dobrý deň potrebovala by som poradiť..mám suchý kašeľ, hlieny nejdú von, sople tiež nie..beriem solmucol už asi 4dni.. cítim,že mi to stojí na hrudi ..dnes som začala brať stoptusin a aj sinupret..čo z toho je ok a čo je to isté? Zadrhava má, ale nič nejde von cez deň, iba ráno možno 3x vyjde niečo zelené že to vupluvnem..tak teraz som z tých liekov mimo..čo s čím kedy...okrem iného aj cmulam pastilky hydro a stepangin.

guudy
26. dec 2023

Odporucam precitat si pribalove letaky. Nabuduce ale citat predtym ako lieky zacnes uzivat. Ak po precitani stale nevies, ries to s lekarom/lekarnikom. Ja len tolko, ze uzivat lieky na produktivny kasel, ked mas suchy, je fakt nanic a zbytocne.

lubka261
26. dec 2023

Solmucol je na vlhky produktivny kasel, podporuje vykasliavanie, cize ak mas suchy kasel tak nemas co vykaslat a len ta to drazdi. Sinupret je zas na riedenie hlienov, ak ziadne nemas zas zbytocnost... najlepsie ten stoptussin samotny ak mas suchy kasel bez hlienov. A ako radi @guudy treba citat pribalove letaky a nie jest lieky len tak halabala...