Ahojte užívali ste niektorá túto kombináciu? Ja už dlhšie užívam macu (s prestávkami) a premýšľam zapojiť aj saw-palmetto.
Zdravotne mam všetko ok aj štítnu akurát na endokrinológii mi zistila zvýšený nejaký mužský hormon a že by mohla pomôcť HAK ale tu nechcem.
Pýtala som sa doktora aj na saw-palmetto ale nikto to nepozná ale že môžem vyskúšať.
Ak ste užívali niektorá saw-palmetto bolo to v pohode? Prípadne aj s macou? Ďakujem
tu sa pripnem, som na tom podobne
@gabrielachochulka u teba je co konkretne? A co uzivas?
@maminka142 vyskusala si to? Ja som to cisto nahodou zacala asi pred tyzdnom, cize este nemozem sledovat vplyv. Mam bylinne kvapky "padani vlasu" tam je o.i.aj saw palmetto, zihlava, praslicka, methionin, sladke drievko. A okrem toho uzivam aj Macu v tbl. a tiez Zinok+Selen (na krabicke je, ze sluzi na spravnu hladinu testost). Prilezitostne si supnem aj vit.C. Sampon pouzivam Plantur 39 (hormon.vypad.vlasov)-to na prve umytie a na druhe Botanica Slavica rozmarinovy sampon, kt obsahuje aj zihlavu, lopuch, mätu atd. U mna je pricina pravdepod.hormonalna. Vsetko sa mi to spustilo pocnuc dlhym meskanim menstruacie, odvtedy mam MS nepravidelnu stale, strasne silnu, sprevadzanu az stavmi na odpadnutie. Podla dr.vraj mam anovulacne cykly. Do toho vyrazne mastenie vlasov. Z umyvania 1x tyzd.teraz musim kazdy druhy den, niekedy aj kazdy den. Uvazujem ako si upravim hormonalny stav v tele. Dr. by mi dala HAK, ktora viem zeby zabrala 100% - jedna znacka konkretna, (podobny pripad som mala aj pred 15stimi rokmi a pomohla po 2 rokoch skusania jedine HAK, no ked som ju vysadila, trochu sa zvysilo padanie ale uz nebolo tak hrozne, vtedy pomohol sampon saw palmetto - po niekolkych mes.az roku sa to uplne zastavilo a nasl.som bola 7 rokov bez vypadania vlasov, ani sezonne som nemala.