Kombinácia antidepresív s kyselinou listovou

lenculienka
1. okt 2021

Mate niektorá skúsenosti s užívaním AD a kyseliny listovej? Snažíme sa o babo a neviem, či ju môžem užívať zároveň s nimi 🙂
Komentáre ako "vysad AD" odignorujem, lebo ich musím brať na ťažkú dlhoročnú uzkost.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenculienka
autor
1. okt 2021

@bambulienka25 ďakujem 😘

petkasaurus
2. okt 2021

@lenculienka ahoj, preco by to malo vadit? Ja to rano uzivam naraz..

lenculienka
autor
2. okt 2021

@petkasaurus čítala som si to vo viacerých článkoch, že kys.listová má vplyv pri zmiernení úzkosti či depresie a práve z tohto dôvodu nie je vhodné jej súbežné užívanie so SSRI.

petkasaurus
3. okt 2021

@lenculienka takze, pogooglila som a kys. listova moze zvysovat vplyv AD, podla textu nizsie sa praveze odporuca brat.. Ja ich beriem spolu a nic sa nedeje, naozaj..

lenculienka
autor
3. okt 2021

@petkasaurus takže sa nemusím báť?

lenculienka
autor
3. okt 2021

@petkasaurus a ešte sa chcem spýtať, či mi nevieš z tých zahraničných stránok nájsť, či sa môže užívať inozitol v kombinácii s AD. Lebo ja keďže mam PCOS tak vraj ten by bol pre mňa prospešnejší

petkasaurus
3. okt 2021

@lenculienka ja tiez uzivam inozitol, rano, spolu aj s kys. listovou.. To je tiež Bcko, takze bez obav.. Praveze inozitol aj napomaha k psych. pohode.. Tu dole je napísané, ale ze nema inozitol ziadny vplyv ku vztahu AD, predpokladalo sa, ze bude pomahat zvyšovať ucinok AD 🙂

lenculienka
autor
3. okt 2021

@petkasaurus ďakujem ti veľmi pekne, upokojila si ma 😊