Kolonoskopia v narkóze

9. jún 2022

Ahojte je tu niekto kto absolvoval kolono v narkoze? Beriem AD nemôže to spôsobiť problém?

liljana
9. jún 2022

Zbytocna otrava organizmu kvoli 20 min vysetrenia. Radsej nech ti daju oblbovak, ked nevydrzis asi 5 min na zaciatku trochu znesitelnej bolesti, ked zavadzaju sondu ako uplne uspatie.

jujuch
9. jún 2022

môj otec to absolvoval 2x bez oblbovákov a to mu aj stikali 2 polipy. podla jeho slov to vôbec nebolo potrebne. ak by siel tretikrát, isiel by zase bez nicoho. kolegyňa má vybratú maternicu a trochu to bolo bolestivé (lekár vysvetloval, že v tomto prípade môže byť zákrok o čosi viac bolestivejší), ale vydržala taktiež bez ničoho.

autor
9. jún 2022

@liljana nedá sa mi to spraviť klasický už to skúšali....

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. jún 2022

@jujuch nevedia mi spraviť klasický mám pokrútené črevo.

liljana
9. jún 2022

Aha, takze nemozes zo zdravotnych dovodov. Jedine poradit sa priamo s lekarom, co to bude robit. On sa poradi s anesteziologom.

darkswan
9. jún 2022

@liljana no pre vela ludi to nie je 5 minut znesitelnej bolesti, su ludia s roznymi problemami a tam jedine uspat

autor
9. jún 2022

@darkswan Tu neide o to, že ja to nezvládnem, ale proste problém bol v tom, že mi vôbec nemohli prejsť celé črevo takže ma museli polohovať a aj vačšia bolesť tam bola ako majú ostatní. A lekár sa sám vyjadril, že to sa nedá vydržať pri vedomí takže iba uspať.

darkswan
9. jún 2022

presne preto som to napisala, som podobny pripad a velmi ma vzdy bavi ked niekoho pocujem hovorit, ci sme pomaly tak precitliveli, ze chvilku nevydrzime...jednoducho sa to neda, mne lekar povedal to iste, ze bez narkozy pri mojich crevach bez sance

autor
9. jún 2022

@darkswan cíže si už absolvovala tú kolonoskopiu? Dávali ti do žily propofol?

darkswan
9. jún 2022

ano, presne propofol, bola to pohoda a dobre som si pospala🙂

autor
10. jún 2022

@darkswan mňa to čaká len sa bojím lebo beriem AD či nemôže to sposobiť reakciu alebo niečo iné.