Podstupili ste niekto kolonoskopiu pod narkozou?
ocino, povedal, ze uplne v pohode, ale nemala by si soferovat, ak tam pojdes autom, skus si zohnat doprovod.
@dada000 ano ja, ten strach bol ovela horsi ako samotny zakrok, ja som bola na sukromnej klinike a najvacsi problem bol najst mi zilu na ruke na kanylu, ked sa bojim nemam zily. ale po hodine som sa zobudila celkom v pohode, oblecena a pripravena ist domov, ale to soferovanie je pravda, urcite sa nechaj od niekoho vyzdvihnut.
Ahoj, aj ja som bola bez narkozy a injejcie , da sa to zvladnut, zalezi od pristupu lekara . 🙂 🙂
@dada000 moc sa drz, ja som prilis velky posero na to aby som isla bez narkozy, len ja som taka trubka, ze som si vsetko pekne vygooglila a pozrela na youtube a potom som tam mala ist, takze ja som povedala, ze chcem vsetky drogy co na tej klinike maju 😝 ....vela stastia, a preco ides?
@katka2309 jasne dam vediet ak sa dozijem 😅 no aj ja som kukala aj citala ale davno...mam bolesti v bruchu ako keby v creve sa mi nafukuje a ked mi prvy krat nepresiel cele pre tu bolest samozrejme som nevedela co ma caka no doktor mi hned povedal ze som malicka a chuducka ze to bude boliet ale ze prestane ked budem chciet...tak aj bolo..tak musim ist znovu 😖 a tebe co bolo?
@dada000 ja som mala bolesti na pravej strane dole vbruchu a ked uz som obisla gynekologicku, urologa, neurologicku, tak ostalo iba gastro a podozrenie na Cronha, ale nic nenasli, tak to nejako preslo, tak aj ako to prislo. len obcas to este zacitim.
to je aky srandista ten doktor, ze rovno ti povie, ze to bude boliet. dakujem pekne teda. mne tak na pockanie urobili gastroeneritidu, sondu do zaludka som mala na pol ceste a zahlasil doktor, ze teraz to uz bude neprijemne a bolave. ale tiez som prezila 😉
a nakoniec vsetko toto je uplne vobec nic v porovnani s mojim 36hodinovym porodom ;)
@bullinka ved ja tiez tak ako ty som tam aukala tak ale bolo to hrozne....urcite ma az von poculi...ale mne to bolo jedno..@katka2309 aj ja som to mala napravo dole tiez som bola u gyn.aj ci slepak to nieje a nic..a teaz toto druhy krat..vies co ja som bola aj rada ked mi to povedal doktor bol velmi dobry...aj v zaludku som mala ked som mala helicobaktera...2x ale to sa dalo prezit...aj ked to tiez nebolo prijemne 😒
@dada000
Ajoj ja mam za sebou kolonoskopiu pod narkozou... Mala som strach ten má ale kazdy ale ani nie z tej hadicky ale z tej narkozi ci sa zobudím... Zobudila som sa a potom som podstúpila este raz pod narkozou hadicku do žalúdka. Tá uspavanka uf ja som mala pocit ako by som si pricuchla do nosa benzín :D
Tak uz to mam za sebou prebehlo to v poriadku..az na to ze som mala nejake flaky po tele ale to ja neviem ked som sa prebrala boli prec...asi nejaka reakcia..
ahojte, prosím vás viete mi odporučiť nejakého gastroenterológa v Bratislave, ktorý robí kolonoskopiu v celkovej anestéze? A prosím koľko ste si doplácali za vyšetrenie?
ahojte chcem sa spytat ,ci vas nebolel po narkoze ten vzduch co ostal v creve,ako ho najrychlejsie dostat von.ja som mala strasne bolesti a krce v bruchu kym mi vysiel von ten vzduch.teraz mam ist zase na kolonoskopiu a bojim sa ze ten vzduch v crevach zase bude bolet nemate nejaku radu ako sa toho rychlo zbavit nejaky cvik alebo co.dakujem.
Ja idem na kolonoskopiu 23.10 tiez mam velky strach dufam ze to nebude velmi boliet ale stale rozmyslam ci si dat pichnut aj injekciu co myslite???
ja som mala aj dvojitu daavku tej injekcii,ale mne nepomohla bud mi to zle pichla sestricka,alebo neviem co,lebo setci co pisali ze stoho boli oblbnuty a mne sa vobec nic nedialo.tak neviem.ale asi mi ju zle pichla.ja idem teraz 26.10 pod narkozu tak hadam bude setko ok.hlavne vysedok.🙂
Ja 23.10 ale mam hrozny strach 😕
netreba mam strach ked vas to bude velmi bolet dokotor prestane .ale urcite to zvladnete.dajte vedet ako ste dopadli drzim palce.hlavne dobre vysledky aby boli🙂
Vždy záleží od človeka, či to boli,aj od momentálneho zdravotného stavu. Mne keď to v trnavskej nemocnici robili,mala som asi 45kil, ešte len začali a už mi išli slzy...Tak bola pripravená lekárka a hneď ma uspala a spravili pod narkozou.
Dakujem Vam dam vediet ako som to zvladla 😕
Bola som na to asi 5x, vždy bez ničoho. Niekedy som ani bolesti nemala, inokedy len menšie. Dá sa to vydržať, neviem, čoho sa bojíte. Je to rýchlovka, samotný zákrok trvá asi 5-7 min. Mne skôr robia problém tie medicíny, ktoré treba deň pred tým vypiť ☹
No ja som to nakoniec tiez zvladla bez injekcie ale nemozem povedat ze to nebolelo a vysetrenie trvalo 20minut 😕a musim tam chodit kazdych 6mesiacov nakolko mi nasli dva polypy 😕
Ahojte.mate niekto skusenost s narkozou v nitre u doktora Gregusa? Chystam sa tam na kolono no dost sa bojim..bojim sa samotneho vysetrenia a taktiez narkozy :/
ocino aj synovec.to davaju injekciu a nič nevieš