Baby tie co mate kolonoskopiu už za sebou. Prečo ste na ňu boli. Ale ste mali problémi. Boli ste pod narkozou. Ďakujem za každú odpoveď.
@klarissa25 dalo sa to prežiť v pohode? Keď môžem vedieť aké konkrétne tráviace ťažkosti. A čo ti zistili.
Masivne krvacanie niekolko mesiacov , az take ze som lezala kolko x na zemi nevladna. Bez narkozy som to nedala, vydrzala som 15cm s hroznym krikom tak som dostala potom termin s narkozou a to uz bolo ok
@ivik4 aj teba to tak velmi bolelo? u mna horsie nez porod ...myslela som ze som jedina co to tak preziva. bola som bez narkozy, ledva 50cm presiel zial. musim ist pod narkozu aby presiel cele crevo ....
@ivik4 ty si masivne krvala a co ti zistili? na zaklade toho si sla na kolono?
@bublinka1426 aké ťažkosti si mala, že ťa poslali na kolono. Mala si nejaké bolesti?
@janynyna Caste heomoroidy a krv v stolici. Mame v rodine onko pacientov liecenych na rakovinu hrubeho creva,tak chodim preventivne na kolonoskopiu. Bola som bez narkozy,lebo tomu viac doverujem a viem ich usmernit,ak mi je to uz neprijemne. S narkozou by som sa bala,ze pojdu ako chcu a ublizia mi. Da sa to prezit. Je to neprijemne,ale nie nejako bolestive. Pre mna osobne je najhorsie po vysetreni,ked uz unika vzduch z criev. To je taky zvlastny pocit.
troska bolesti, ale na preventivke mi zistili stopy krvi zo stolice ( to robia po 40tke az...). lekar zhodnotil,ze to mam z hemeroidov kedze na tych 50cm nic nevidel ...
@bublinka1426 ano na zaklade toho, ved to uz bolo take ze som myslela ze vykrvacam a umriem , zapalove hodnoty brutalne, uz sme sa o rakovine rozpravali s doktorom . Pri tej kolono sa nepotvrdila choroba ziadna (preliecili ma lieky a dllllho som cakala ma kolono kvoli korone) a teraz 2m.dozadu mi chorobu potvrdili ( rozdiel 3 roky).Som presvedcena ze ju mam uz dlho,mimimalne tie 3roky od toho prveho razu co sa mi to stalo ,100% . Dr. Mi teraz kolono uz ani nerobil,spravil mi len rektoskopiu a rovno dal diagnozu . A to som teraz mala zapal niekolko 10nasobne mensi
@ivik4 :( a prosim co drzim palce
Mala som tráviace ťažkosti. Bola som 2x a bez narkózy